Bivši fudbaler Dejvid Bekam je pre nekoliko dana na društvenim mrežama podelio svoje iskustvo borbe sa alergijom na polen, ističući kako se osveženje pronalazi u prirodi na seoskom imanju.

Supruga Viktorija Bekam takođe je započela s korišćenjem mladog luka za pripremu ručkova i oduševljena je domaćim proizvodima koje koristi u svakodnevnoj ishrani.

Iako žive u ekskluzivnom penthausu, Dejvid i Viktorija Bekam često biraju da budu u dodiru sa prirodom.

Luksuzni penthaus prostire se na 62. spratu, svaka celina je jedinstvena. Ova monumentalna zgrada, izgrađena 2014. godine, izgleda kao svetionik koji seže od zemlje do neba. Enterijer je dizajniran da pruži ekstravaganciju hotela sa pet zvezdica, gde svaki detalj pažljivo komunicira sa okruženjem.

Dok tačna cena ovog luksuza nije javno objavljena, početna cena penthouse-a dostigla je impresivnih 20 miliona dolara. Na visokom spratu, ovo raskošno mesto prostire se na gotovo hiljadu kvadratnih metara, sa pet prostranih spavaćih soba i šest kupatila, nudeći izobilje prostora za udoban i luksuzan život.

dejvid bekam
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Ovaj penthaus ne predstavlja samo stan, već stil života koji Bekamovi neguju. Uvek u toku sa modnim trendovima i inovacijama, par uživa u svojoj preskupoj vili u Majamiju, piše Kurir Stil.

jahta dejvida bekama
ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Iako su poznati po svom luksuzu, Bekamovi vole skromno da letuju, često birajući Jadran kao omiljenu destinaciju za opuštanje i regeneraciju, pripremajući se za nove poslovne izazove. Prethodnih godina, često su boravili u Crnoj Gori, posebno na prelepom ostrvu Sveti Stefan.

Očuvana priroda i diskrecija ovog mesta privlače Bekamove, koji su uvek dobrodošli gosti na obalama Jadrana. Uprava resorta brine o njihovom udobnosti, a osoblje je posebno odabrano da poštuje privatnost ovih slavnih gostiju.

dejvid bekam
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Iako uživaju u svom luksuzu, Bekamovi imaju i svoje posebne zahteve. Na primer, tokom posete jednom od najprestižnijih restorana na ostrvu Šipan, insistirali su na strogoj zabrani fotografisanja, izražavajući želju osoblju restorana. Nažalost, njihove fotografije su se ipak pojavile na nekoliko hrvatskih portalima.

Osim toga, Bekamovi često uživaju na plažama Majamija, tražeći trenutke mira i udaljenosti od gradske vreve, težeći jednostavnijem načinu života.

dejvid bekam bogatiji od kraljice elizabete
MiamiPIXX/Vaem / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Bonus video

viktorija i dejvid bekam Instagram/gr8images

Izvor: Kurir Stil/ Wanted A.N.