Bivši fudbaler Dejvid Bekam apsolutno se ne obazire na kritike ljudi na Instagramu.

Mogu da ga vole ili ne vole, ali on i dalje radi ono što misli da treba, a u prilog tvrdnji ide i njegov poslednji postupak kada je uprkos žestokim osudama pratilaca, ponovo uhvaćen u prisnijem odnosu sa ćerkom.

Već je poznato da je on od malena ljubi u usta i dugo vremena se već vodi se polemika na mrežama da li roditelji uopšte treba da rade ovakve stvari, a mišljenja su i dalje podeljena.

dejvid bekam neprijatno prisan sa ćerkom
Debby Wong / Zuma Press / Profimedia 

Slično je bilo i prošlog vikenda kada je Dejvid Bekam na fudbalsku utakmicu došao sa Harper, a paparaci su počeli neumorno da škljockaju.

49 godišnjak je doveo svoju ćerku na utakmicu kluba čiji je suvlasnik, misleći kako će mu ona doneti sreću, ali ipak njegov tim nije daleko dogurao. Ipak, Dejvid i Harper su izgledali raspoloženo dok su se grlili i smejali.

12 - godišnja Harper nosila je roze majicu i farmerke i delovala je više nego srećna i opuštena dok je uživala u očevom društvu.

Oni koji su prisustvovali meču pisali su na internetu: "Ona deluje fino, a on kao fantastičan otac."

"Sviđa mi se koliko je njen otac obožava. Mora da je to zato što je najmlađa i to još zato što je došla nakon tri dečaka."

Ipak, ima onih koji se ne bi složili sa načinom na koji Dejvid Bekam pokazuje naklonost prema svom detetu. Dok on to vidi kao izliv očinske ljubavi, drugi smatraju da je neprimereno takvo ponašanje prema svom detetu.

"Bekam mora da shvati da njegova ćerka brzo raste. Ne može da je grli na isti način kao kada je imala 5 godina.'' Drugi korisnik je napisao: ''jezive slike... ona izgleda kao da ima oko 18 godina, zbog čega je sve ovo potpuno neprikladno.''

Šta vi mislite, da li su u redu ovakvi izlivu nežnosti prema ćerki i u odraslom dobu?

Bonus video

DEJVID BEKAM SPREMA PASTIRSKU PITU Instagram/victoriabeckham

Izvor: Wanted A.N.