Čuvena holivudska glumica Nikol Kidman proslavila je 57. rođendan. Nikol je poznata kao oskarovka koja maestralno igra svaku ulogu, tako da publiku ne ostavlja ravnodušnom pored velikog platna.

Iako je njen profesionalni život veoma uspešan, u ljubavi je godinama imala manje sreće. Glumica je prošla kroz težak period dok nije upoznala pravu ljubav svog života, Kita Urbana, sa kojim ima dvoje dece. Njihov brak je prava nesalomiva tvrđava, a glumica je nekoliko puta isticala koliko joj znači podrška supruga.

profimedia-0868592664.jpg
Xavier Collin/Image Press Agency / The Mega Agency / Profimedia 

Pre Kita Urbana, Nikol je bila ludo zaljubljena u kolegu Toma Kruza i pristala je na sve što je tražio od nje. Par je od samog početka imao problema sa realizacijom roditeljske uloge, pa su usvojili dvoje dece. Ali, znajući koliko Tom želi da ima biološku decu, ona je na sve moguće načine pokušavala da ostane u drugom stanju.

Kako je Tom Kruza stigla karma nakon Nikol Kidman?
NGRE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nikol je za to vreme imala dva pobačaja, a Tom je nakon toga podneo zahtev za razvod. Nikol je saznala za ovu vest i na sve moguće načine pokušavala da spreči razvod, ali je Tom bio neumoljiv. Tada se već duboko bavio sajentologijom, u koju je uključio i njihovu usvojenu decu – Izabelu i Konora.

Kako je Tom Kruza stigla karma nakon Nikol Kidman?
Shutterstock 

Stvari su izmakle kontroli nakon razvoda jer je godinama pre, a posebno nakon raskida sa Nikol, Tom 'trovao' decu protiv njihove majke. Zbog ovoga, umesto da žive sa Kidman, odlučili su da ostanu u sajentološkoj crkvi. Zbog svega, glumica je godinama bila u veoma lošim odnosima, posebno sa ćerkom Izabelom, koja sa njom nije razgovarala 20 godina.

Samo nekoliko godina nakon razvoda od Kruza, upoznala je kantri rok pevača Kita Urbana sa kojim je stupila u vezu, a godinu dana kasnije i u brak. Godine 2008. rodila je svoju prvu ćerku Sandej Rouz. Na pitanje zašto joj je dala to ime, Nikol je objasnila da su joj nedelje nakon razvoda bile najusamljenije, ali je Kit taj koji je sve promenio.

Nikol kidman
Backgrid / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Slavni muzičar svih ovih godina nije krio koliko voli svoju suprugu, a često su bili inspiracija mnogim parovima širom sveta. O lepoj glumici je govorio samo u superlativima, a tako je bilo i nedavno kada je komentarisao njihov brak i osvrnuo se na njihov susret.

nikol kidman
Shutterstock 

„Video sam je i pomislio: ona je van moje lige. Danas smo samo normalan par koji radi stvari dok idemo, zajedno prolazimo kroz život i podržavamo jedni druge na najbolji mogući način dok zajedno podižemo našu porodicu“, objasnio je on.

Tom danas nije ni sa drugom suprugom Kejti Holms, ćerka s njim uopšte ne razgovara, a nedavno se čak odrekla i prezimena.

Još fotografija Nikol i Toma pogledajte u galeriji:

Shutterstock Nikol Kidman nekad i sad

 Izvor: Story.hr/ Wanted A.N.