O glamuroznoj proslavi, venčanicama, odelima, ali i zvanica koje su pristizale iz celog sveta mediji su brujali danima. Ipak, jedan detalj u nemačkim medijima je bio posebno u fokusu. Naime, kada su se 2016. godine Ana Ivanović i Batijan Švajnštajger venčali, u nemačkoj štampi su se odmah pojavili i navodni detalji iz njihovog predbračnog ugovora.

Naime, čuveni nemački fudbaler i njegova tri godine mlađa supruga su pre venčanja potpisali ugovor u kom svako zadržava imovinu stečenu pre braka. Tako se srpska teniserka osigurala da ne ostane bez desetak miliona evra koje je tad imala na svom računu, dok je fudbaler veći deo svoje zarade uložio u nekretnine.

Posle razgovora sa roditeljima Ana je donela odluku da je to najbolje rešenje, a Bastijan nije imao ništa protiv, prenele su Novosti.

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger
Instagram 

„Sve je do detalja razrađeno na više od deset stranica ugovora. Ana ima doživotni ugovor s Adidasom, prema kojem će zaraditi više od sto miliona evra, a i to je osigurano ovim ugovorom“, rekao je medijima prijatelj para, a prenosi buka.

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger
Instagram/ anaivanovic 

Odvojeni bankovni računi

Interesantno je da su njih dvoje, pre svega, iako su u braku, odlučili da imaju odvojene bankovne račune.

"Njih dvoje ulaze u brak, ali to ne znači da će spajati račune. Advokati su Bastijana savetovali da svako od njih ima svoj račun", ispričao je izvor za Blic.

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger
AL / Avalon / Profimedia 

Aneks za naslednike

Nemački zakoni nalažu da njihovi predbračni ugovori budu sastavljeni u sitne detalje, pa se i pre venčanja napravio plan za naslednike bez obzira na to koliko ih bude.

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger uživali su na meču na Rolan Garosu, a njena haljina privukla je najviše pažnje.
Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia 

„Onog trenutka kada postanu roditelji, menjaju se određene tačke ugovora i to je već predviđeno pripremljenim aneksom. Naravno da će tada raspodela finansija biti drugačija u odnosu na sadašnji trenutak kada njih dvoje nemaju dece“, objasnio je ranije izvor Blica.

Bonus video

Bastijan Švajnštajger u Areni Kurir

Izvor: Zadovoljna.rs / Wanted A.N.