Demi Mur, 61-godišnja glumica koja je ukrala šou na Filmskom festivalu u Kanu nizom pogleda na crvenom tepihu koja je privukla pažnju, upoznala je 34-godišnjeg pevača prošlog meseca dok je bila na jugu Francuske, kažu upućeni izvori.

„Demi i Džo su se sprijateljili. Imaju zajedničke prijatelje i zbližili su se“, rekao je jedan dobro pozicionirani izvor Page Six-a o paru, koji su viđeni kako zajedno ručaju u ekskluzivnom hotelu du Cap-Eden-Roc u Antibu u Francuskoj.

Dok jedan izvor tvrdi da među njima stvari već postaju romantične, drugi je brzo odagnao sve glasine o ovom odnosu.

Demi Mur i Džo Džonas
ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Demi Mur bila je domaćica amfAR gala u Kanu gde se Džo pojavio kao iznenađenje na pozornici zajedno sa svojim bratom Nikom. Izveli su pesmu "Cake by the Ocean", a glumica je sve vreme plesala uz taj hit sa Oskarovkom Mišel Jeo.

Mur je kasnije primećena na večeri sa Džoom, njegovim bratom Kevinom i supermodelom Hajdi Klum. Rečeno nam je da je Džo takođe prijatelj sa glumicinim stilistom Bradom Goreskim i menadžerom Džejsonom Vajnbergom.

Podsetimo, novo prijateljstvo dolazi odmah nakon što je Džo raskinuo sa manekenkom Stormi Bri, posle pet meseci zabavljanja, kako je Page Six potvrdio prošlog meseca.

Demi Mur i Džo Džonas
ABACA / Abaca Press / Profimedia 

„Bio je zauzet radom na svom solo albumu“, rekao je tada izvor. A ovih dana delio je fotografije sa svog odmora u luksuznom odmaralištu One&Only Portonovi u Crnoj Gori na Balkanu, dok je Mur poslednji put viđen tokom vikenda u Beču, u Austriji, na maskenbalu Cartier’s High Jewerly.

Pre veze sa Stormi, pevač je na buran način tražio razvod od glumice Sofi Tarner nakon videa sa nadzornih kamera. Stvari su se ubrzo pogoršale dok su se borili za starateljstvo nad svojim ćerkama, kojima je pevač navodno oduzeo i pasoše kako ne bi napuštale zemlju.

profimedia-0389460927.jpg
RBE / KCS Presse / Profimedia 

Posle nedelja pregovaranja, Džonas i zvezda „Igre prestola“ postigli su sporazum o privremenom starateljstvu. Međutim, Tarner je zatražila od sudije da ponovo aktivira njihov razvod u martu nakon što nisu uspeli da postignu nagodbu.

Uprkos drami, glumica - koja se sada zabavlja sa aristokratom Peregrinom "Perijem" Pirsonom - rekla je britanskom Vogueu u otkrivajućem intervjuu ranije ovog meseca da ona i Džo "rade najbolje što mogu".

profimedia-0769519294.jpg
justinpalmer_ldn / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

S druge strane, Mur uglavnom je sama od svog razvoda od trećeg muža Eštona Kučera 2011. Ostala je izuzetno bliska sa svojim drugim mužem, Brusom Vilisom, ocem njene dece, koji boluje od frontotemporalne demencije.

PR mediji Demi Mur i Džoa nisu do sada dali komentar za strane medije vezano za njihovo prijateljstvo, te ostaje da vidimo šta će se dešavati u budućnosti.

Bonus video

Anketa Ljubav ili karijera MONDO

Izvor: Wanted A.N.