Uzbudljive vesti su sinoć obasjale mreže kada je jedna od omiljenih glumica izjavila da će se porodica proširiti za još jednog člana - i to u 54 godini! Nema sumnje da je Instagram eksplodirao od čestitki nakon što je glumica Trina Mekgi, poznata po svojoj ulozi u kultnoj Diznijevoj seriji "Boy Meets World" koja je obarala rekorde gledanosti od 1997. do 2007. godine, podelila ovu neodoljivu vest.

Na svom Instagram profilu, Trina je otkrila svoju sreću sa svetom: "U zlatnim godinama, sa 54, saznala sam da sam trudna. Molimo vas da nas blagoslovite svojim molitvama za siguran porođaj. Hvala vam" Ostavivši mnoge u nedoumici, Trina nije iznela više detalja o svojoj trudnoći, ali je njen potez bez sumnje izazvao talas uzbuđenja među obožavaocima.

Glasine o ovom divnom događaju su počele da kruže nakon što je Trina podelila fotografiju koja je probudila sumnje među njenim obožavaocima. Na pitanje jednog pratioca da li je u drugom stanju, glumica je odgovorila potvrdno, stavljajući tačku na sve spekulacije. 

Trina četvrto dete čeka sa svojim dugogodišnjim suprugom Marčelom Thedfordom, s kojim je u srećnom braku od 2008. godine Iz braka sa Rendalom Kortlandom Dejvisom ima dvoje dece, treće dete donela joj je prethodna veza.

Bonus video

ISKUSTVO GLUMICE KOJA JE OSTALA TRUDNA U ŠESTOJ DECENIJI ŽIVOTA: To se desilo posle pete veštačke oplodnje, OVAKO SAM SE OSEĆALA Kurir televizija

Izvor: Marie Claire/ Wanted A.N.