„Moj život bi se mogao sažeti u samo tri reči: droga, seks i alkohol“, rekao je Čarli Šin (58) u jednom intervjuu. Američki glumac najpoznatiji je po ulozi u seriji 'Dva i po muškarca'. Ta uloga je bila prekretnica u njegovoj karijeri. Od 2003. do 2011. bio je najplaćeniji glumac, zarađujući 1,8 miliona dolara po epizodi. Baš kao i lik koji je oličavao, njegov ljubavni život je bio veoma buran. Svojevremeno je priznao da je damama za jedno noćenje plaćao 2.140 evra.

Prvo dete je dobio dok je bio u srednjoj školi. Reč je o njegovoj ćerki Kasandri (39) sa kojom je u dobrim odnosima. Ženio se tri puta. Doni Pil je prvi put rekao 'da 1995. godine, ali je ljubav pukla sledeće godine. Najpoznatiji je njegov brak sa glumicom i manekenkom Deniz Ričards (53), sa kojom je dobio ćerke Sem i Lolu. Venčali su se 2002. godine i Čarli je bio poznat kao 'loš dečko Holivuda'.

Čarli Šin
Shutterstock 

Razveli su se četiri godine kasnije, a razvod je bio toliko bolan da je Deniz u jednom trenutku podnela zahtev za zabranu prilaska Šinu. Tvrdila je da joj je pretio smrću, a na sudu su se borili za starateljstvo nad ćerkama. Šest godina nakon razvoda, uspeli su da izglade odnose.

Čarli Šin i Deniz Ričards
Shutterstock 

Ni treći brak nije bio 'dok nas smrt ne rastavi'. 30. maja 2008. glumac se oženio Bruk Muler na privatnom imanju u Los Anđelesu. Tada je imao 42 godine i bio je na vrhuncu slave, a Bruk je napunila 30. U braku su dobili blizance Boba i Maksa. Tri godine kasnije, svako je krenuo svojim putem.

Čarli Šin
printscreen/instagram 

Čarli je godinama bio sklon opijatima, orgijama, a pre nekoliko godina šokirao je svet kada se saznalo da je optužen za silovanje dečaka. Kori Feldman tvrdi da je Šin silovao njega i glumca Korija Hejma na snimanju filma 'Lukas' 1986. godine, kada je imao 13 godina. Šin je negirao takve tvrdnje.

'Kralja skandala' je i njegova rođena ćerka Sem optužila za zlostavljanje njene majke Deniz. Veliki zavodnik je navodno spavao sa više od 5.000 žena, a to ga je na kraju koštalo zdravlja. Pre devet godina javno je otkrio da je HIV pozitivan, a bolest mu je dijagnostikovana četiri godine ranije. Zarazila ga je transseksualna prostitutka. Čarli je takođe 'zaradio' tužbu jer ženi nije rekao da je zaražen.

Bonus video

ESPRESO TIKTOK: Razvode se Natali Portman i Bendžamin Milpejd espreso tiktok

Izvor: Story.hr/ Wanted A.N.