Holivudski glumac Met Dilon proslavio se 90-ih godina prošlog veka. Za vreme velike popularnosti, ljubio je slavne lepotice o kojima su muškarci širom sveta sanjali. Met Dilon je imao romanse sa koleginicama Kameron Dijaz, Melani Grifit, Bruk Šilds...

Nekadašnjeg najzgodnijeg holivudskog glumca odavno nismo imali priliku da vidimo, a u Kanu je pokazao da mu godine ne mogu ništa.

Inače, Met Dilon ima 60 godina, a deluje da je potpuno promenio životni stil. On se, kako se navodi, posvetio jednom od svojih omiljenih hobija - slikanju, a strani mediji prenose da je otvorio i sopstveni studio u centru Rima.

Met Dilon danas
IPA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Pre nekoliko dana na 77. Filmskom festivalu u Kanu predstavio je film "Being Maria" u kojem glumi Marlona Branda.

Meta Dilona mnogi najbolje pamte iz kultne komedije "Svi su ludi za Mari", u kojoj je glumio s Kameron Dijaz koja mu je u to vreme bila i devojka.

Met je glumačku karijeru započeo nakon završetka srednje škole 1979. godine. Otkrila ga je Džejn Bernstin, koja je bila lovac na talente.

Kada su ga tada upitali za roditelje, još ne poznajući njegovu životnu priču, Dilon je bahato odgovorio: "Moj je otac je*eni posrednik na berzi, a moja mama, ona ne radi ništa." I tako je Dilon dobio prvu ulogu u filmu "Over The Edge", a ostalo je istorija.

Ljubavni život mu nikada nije bio u krizu, a na slavnim lepotica su mu zavideli muškarci. Od 2014. bio je u vezi s italijanskom glumicom Robertom Mastromišele, ali ove godine se saznalo da su raskinuli.

Met Dilon danas izgleda bolje nego 90ih kada su žene za njim ludele
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Da li je ljubav ili nešto drugo uticalo na glumca da ovako dobro izgleda u sedmoj deceniji, ostaje nam da se mislimo. U anketi ispod glasajte da li je Met Dilon dobar frajer ili ne.

Anketa

Da li je Met Dilon dobar frajer?

Bonus video

Kanski festival Privatna arhiva

Izvor: Wanted A.N.