Nemo Metler, pobednik ovogodišnje Evrovizije, i dalje je glavna tema javnosti, ne samo zbog pesme i zanimljivog outfita i nastupa, već i jer je izrazito strastven po pitanju vidljivosti nebinarnih ljudi.

Krajem prošle godine, Nemo se "autovao" javno, odnosno, otkrio je da je nebinaran na Instagramu: "Ne identifikujem se ni kao muškarac ni kao žena. Ja sam samo Nemo."

On je inače ovo prvo priznao svojoj partnerki o kojoj se u javnosti ne zna mnogo. Poznato je da su zajedno pet godina.

Nemo se izjasnio kao nebinaran.
Tobias SCHWARZ / AFP / Profimedia 

"Znao sam da mogu potpuno da joj verujem. Ona je već bila osetljiva na tu temu i znao sam da me voli", rekao je Nemo. "Nije trebalo mnogo truda da joj se otvorim", dodao je.

Metler se, inače, 2022. izjasnio kao panseksualac, odnosno kao osoba koja se zaljubljuje u ljude, a ne u njihov pol, a pomenuti portal piše da ga privlače žene, muškarci i nebinarne osobe.

Inače, nakon priznanja, u njihovoj vezi se ništa nije promenilo. "Naš odnos se uopšte ne zasniva ni na kakvim uzorima. Mi smo samo dvoje ljudi i nemamo nikakva rodno povezana očekivanja jedno od drugog, i nikada nismo."

Međutim, nije poznato da li je Nemo još uvek sa njom s obzirom da je u intervju pred Evroviziju rekao da "ljubav ne postoji". "Šalu na stranu, to ipak držim za sebe", rekao je tada.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Evrovizija TikTok/vanjafotovic

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!