Lens O Brajen je upravo govorio za lajv TV o smrti svoje partnerke, nekadašnje Bondove devojke i Čarlijevog anđela Tanje Roberts, kada je primio potpuno neočekivano dobre vesti.

Lens je bio primetno utučen tragičnim gubitkom partnerke s kojom je proveo poslednjih 18 godina, pošto je objavljeno da je šezdesetpetogodišnja Tanja, nakon što je kolabirala posle šetnje s psima, preminula u bolnici.

Vest se munjevito raširila planetom nakon što je njen predstavnik za medije potvrdio da joj respirator i intenzivna nega nisu pomogli da se oporavi.

Pojavivši se u emisiji "Inside Edition", Lens je upravo govorio o gubitku kad mu je zazvonio telefon - zvali su ga iz bolnice u kojoj je Tanja lečena. Prekinuvši intervju, Lens je izgovorio u slušalicu: "Vi mi sada kažete da je ona živa?" A onda je zaplakao od radosti.

On nije bio u mogućnosti da joj odlazi u posetu zbog restriktivnih mera, ali je uspeo da s njom provede, kako je verovao, poslednje trenutke:

"Kad sam ušao, oči su joj bile otvorene. Bio sam srećan zbog toga. Hej, njene oči se otvaraju, rekao sam lekaru. Oni su mi objasnili da je to samo refleks," ispričao je Lens.

Tanjin predstavnik za medije nakon toga je potvrdio da Tanja jeste živa, ali da je situacija i dalje kritična. "Molite se za nju," dodao je.