Kada je juče Lari Birkhed, bivši partner nekada najfatalnije plavuše Ane Nikol Smit, podelio fotografije njihove ćerke, mnogi su bili iznenađeni koliko je porasla. Danijelina sličnost sa svojom poznatom majkom je neosporna, dok njen otac predano radi na tome da joj osigura normalno odrastanje, čineći sve što je u njegovoj moći da je zaštiti od sudbine koja je zadesila Smitovu zbog zavisnosti od tableta i alkohola.

Otac i ćerka često se pojavljuju na raznim događajima i humanitarnim akcijama. Nedavno su prisustvovali čuvenom Kentaki Derbiju gde su se svi oduševili koliko je naslednica fatalne plavuše porasla i izrasla u pravu devojku.

Kako stvari stoje, Danijelin je više nego talentovana za muziku, i nije isključeno da će jednog dana i sama biti deo šoubiznisa, doduše, pod budnim okom oca koji neće dozvoliti da je Holivud proguta, kao što je to uradio sa Anom Nikol Smit.

Inače, Danijelin se u poslednje vreme pojavila u nekoliko kreacija sa likom njene majke, što su Larijevi pratioci pozdravili, s obzirom da se čuveni fotograf trudi svim silama da njegova ćerka ne zaboravi majku, iako je praktično nikad nije ni upoznala - bila je petomesečna beba kada je Ana pronađena mrtva u sobi 607 u hotelu Hard Rock na Floridi. Kao uzrok smrti navedeno je trovanje kombinacijom različitih lekova.

Ćerka Ane Nikol Smit
pritnscreen/instagram 

"Danijelin je sada tinejdžeka, a ne zna gomilu činjenica o svojoj majci. Kao otac devojke koja je tako mala izgubila majku, pomislio sam, zašto da joj ne pokažem njene početke. Iskreno, ni ja sam nisam znao neke detalje iz njenog života", ispričao je Lari Birkhed. 

Ova tinejdžerka je zajedno sa ocem Larijem posetila sva mesta koja su nekada značila njenoj majci. Ona je jednom prilikom posetila Meheju u Teksasu, gde je čuvena lepotica provela detinjstvo, a bila je i u Los Anđeles gde je prvi put videla stvari koje su pripadale njenoj majci, a koje je menadžment sačuvao nakon smrti.

Ćerka Ane Nikol Smit pojavila se konačno u javnosti, a mnogi kažu da je slika i prilika slavne majke.
imageSPACE / ddp USA / Profimedia 

Inače, Anina životna priča i dan danas izaziva puno pažnje - neobična, prepuna zapleta i intriga, ali istovremeno i veoma tragična.

Nakon teškog odrastanja, propalog braka u kom je dobila sina Danijela i pokušaja da za život zaradi kao konobarica i striptizeta, ona se proslavila 1993. godine kada se fotografisala obnažena za "Playboy".

Ana Nikol Smit jedna je od slavnih ličnosti koja se bavila striptizom
SMG / Zuma Press / Profimedia 

Muškarci su je naprosto obožavali, a 90-ih je navodno bila u šemi i s Donaldom Trampom. Još 80-ih za njom je potpuno poludeo bogati naftni preduzetnik Dž. Hoverd Maršal, a ona je pristala da se uda za njega tek nakon smrti njegove supruge i to kada je on imao 89 godina. Mnogi su smatrali kako je u brak ušla zbog novca, a ona je to demantovala.

Ana je objasnila kako njihova veza nije bila fizička, a Hovarda je često nazivala svojim spasiteljem. Volela ga je zbog toga što je učinio za nju i njenog sina. Ipak, nije mogla odoleti raskošnim stvarima koje joj je svakodnevno kupovao.

ana nikol smit
Shutterstock 

Nakon nešto više od godinu dana Hovard je preminuo. Ona je nastavila da troši njegov novac, a 1996. godine je objavila bankrot. Završila je na sudu sa sinom svog pokojnog muža koji je tvrdio da je brak njegovog oca i starlete ništavan.

Objasnio je kako je njegov otac bio u 90. godini, te da je bio senilan. Sudski spor trajao je sve do njene smrti. Pokušala je da stvorii glumačku i manekensku karijeru, što joj nije uspelo. Kako bi povratila propalu karijeru ulagala je u svoj izgled i išla na plastične operacije. Pokušala je da se proslavi rijaliti programom, ali i tu je doživela fijasko.

Porasla ćerka najfatalnije plavuše i lepša je od majke
Tina Paul / Wenn / Profimedia 

6 muškaraca uradilo DNK TEST da utvrde ko je otac njene ćerke

Bila je veoma nesrećna, te je počela da se dorgira. Ugojila se, a počeli su i problemi sa sinom Danielom koji je tada bio tinejdžer. Izbacila ga je iz kuće i nastavila da živi sama. Ni u ljubavi nije imala sreće.

"Sama sam otkako mi je suprug umro. Uglavnom sam kod kuće, ne izlazim. Teško je ići na satanke kada ste stalno kod kuće. Tada vas niko ne želi", objasnila je nekoliko meseci pre nego što je ostala u drugom stanju pa rodila ćerku Denijelin. Njen porođaj pratile su televizijske kamere, a mnogi su se pitali ko je otac devojčice. Javljali su se mnogi muškarci koji su tvrdili da dete nije njihovo, ali starleta je kao oca upisala Hovarda Sterna.

Porasla ćerka najfatalnije plavuše i lepša je od majke
Shutterstock 

Rekla je kako je njen preminuli suprug otac deteta jer je pre smrti zamrzla njegovu spermu. DNK analiza je pokazala kako je pravi otac devojčice Leri Brikhed s kojim se neko vreme zabavljala.

Želela je da njena ćerka bude seksi beba

Njen sin Daniel došao je da je poseti u bolnicu i tada su se pomirili. Ana je bila presrećna, a dvadesetogodišnjak je odlučio da prespava u njenoj bolničkoj sobi. Kada je ujutro htela da ga probudi, shvatila je da ne diše. Daniel je preminuo, a autopsijom je utvrđeno da se predozirao.

Kako izgleda ćerka Ane Nikol Smit
ALAIN ROLLAND / MAXIMA PROD / ANGELI / Bestimage / Profimedia 

Ana je bila slomljena - počela je da razmišlja o svojoj smrti, a čak je odabrala i modnu kombinaciju u kojoj će je sahraniti. Borila se s depresijom i viškom kilograma i mešala je razne tablete.

Porasla ćerka najfatalnije plavuše i lepša je od majke
Youtube 

Nakon smrti sina često je bila bolesna. Vreme je provodila ispred televizora, a bila je opsednuta idejom da njeno dete bude 'seksi beba'.

"Iako je znala da je ispravna količina hrane 84 grama svaka tri sata, ona je insistirala da joj dajem 70 grama",pričala je dadilja. Samo nekoliko meseci kasnije, Ana je pronađena mrtva u hotelu.

Bonus video

SRPSKA GLUMICA O ISKUSTVU SA ČARLIJEM ŠINOM: Dok snima dobar je, kad se ugase kamere nastaje JEZIVA PROMENA! Droga je činila svoje Kurir televizija

Izvor: Wanted A.N.