Iako je Ana Nikol Smit umrla pre 15 godina, njen život i dan-danas ne prestaje da intrigira javnost. Doduše, kako godine odmiču, fokus mnogih polako prelazi na ćerku Danijelin koja se u javnosti može videti zaista u retkim prilikama.

Njen otac Leri sve ovo vreme se trudio da devojčici obezbedi što normalnije odrastanje, van svetla reflektora, a čak je i na mrežama retko delio njene fotografije. Ipak, čini se da krv nije voda, te da i lepa tinajdžerka, koja je slika i prilika slavne majke, podjednako uživa ispod svetlosti reflektora, te se u poslednje vreme češće može videti na crvenom tepihu.

Ćerka Ane Nikol Smit pojavila se konačno u javnosti, a mnogi kažu da je slika i prilika slavne majke.
C Michael Stewart/imageSPACE / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Ona se sada najpre pojavila na Barnstable Brown Gali gde je ponela čuvenu odevnu kombinaciju Dženet Džekson, a koju su činili crno odelo, kožni neobični pojas i kapa. Otac i ćerka kupili su legendarni autfit u humanitarne svrhe, a lepa Danijelin imala je priliku i da se upozna sa Dženet.

Ćerka Ane Nikol Smit pozirala je u odeći Dženet Džekson.
pritnscreen/instagram 

"Kakva noć! … Dženet je bila tako ljubazna i pohvalila Danielin u odeći koju je i sama nosila", napisao je Lari na svom Instagramu. "Ona je tako usrećila Danielin i čak je ljubazno pozirala sa nama", dodao je.

Dženet Džekson pozirala je sa ćerkom Ane Nikol Smit.
pritnscreen/instagram 

Međutim, to nije jedina javna manifestacija gde je Danijelin viđena. U šarenoj haljini, sa raznobojnom šminkom i šeširem uslikana je i na Kentaki derbiju, nakon čega su se vratili na koncert Dženet Džekson.

Ćerka Ane Nikol Smit slikala se i na Kentaki derbiju.
printscreen/instagram 

Ponosni otac nije propustio da kaže koliko Danijelin liči na svoju pokojnu majku, i zaista, dovoljno je uporediti njihove fotografije da se na prvu shvati da govori istinu. Inače, na Barnstable Brown Gali nema ko nije gledao u naslednicu nekada najfatalnije plavuše Holivuda.

pritnscreen/instagram Danijelin Birkhed izrasla je u pravu lepoticu.

Čini se da je od slavnih roditelja pokupila sve ono najbolje, te nije isključeno da je za koju godinu vidimo i na filmskom platnu ili slično. Doduše, pod budnim okom svog oca koji nikad ne bi dozvolio da njegova naslednica doživi istu sudbinu kao pokojna majka.

Ćerka Ane Nikol Smit nasledila je njenu lepotu.
Shutterstock 

Inače, Danijelin Anu praktično nije ni upoznala, s obzirom da je preminula samo nekoliko meseci nakon njenog rođenja. Kao uzrok smrti navedeno je trovanje kombinacijom različitih lekova. Prema nalazu obdukcije, Ana je preminula jer je uzela miks tableta.

Ana Nikol smit ubila se zbog tuge za pokojnim sinom.
PacificCoastNews.com / Pacific coast news / Profimedia 

Slavna plavuša nije mogla da se nosi sa smrću sina koji je skončao u Danijelinoj sobi, nakon što je došao da upozna sestru, a potom uzeo smrtonosnu dozu narkotika. Ana je jednom rukom držala bebu, a drugom pokušavala da sina vrati u život. Od njegove smrti se nikad nije oporavila i samo je išla dalje ka dnu. Redovno je konzumirala alkohol i tablete, a čak je i izgladnjivala svoju ćerku kako bi bila "seksi beba" što su potvrdile nekadašnje dadilje.

Ana Nikol Smit izgladnjivala je svoju ćerku.
Youtube 

Takođe, kada je Danijelin rođena, čak šestorica muškaraca moralo je da radi DNK analizu kako bi se utvrdilo ko je njen otac. Test je pokazao da je otac bio upravo Leri Birkhed s kojim se zabavljala neko vreme. Nakon Anine smrti on je preuzeo svu brigu o Danijelin, trudivši se da devojčica ipak zna ko joj je bila majka.

Danelin Birkhed nasledila je lepotu od majke.
USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia 

Tokom odrastanja posetili su sva mesta koja su Ani bila bliska - posetila je Meheju u Teksasu, gde je čuvena lepotica provela detinjstvo, a zaputila se i u Los Anđeles gde je prvi put videla stvari koje su pripadale njenoj majci, a koje je menadžment sačuvao nakon smrti, a još fotografija Anine naslednice pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Pogledajte kako danas izgleda ćerka Ane Nikol Smit

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!