Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MOŽDA JE OVO KLJUČNO PITANJE O PROTEKLOJ GODINI: Miloš Biković nas pozvao da razmislimo ko su heroji 2020.

Slavni glumac se osvrnuo čak i na one manje vidljive profesije koje su omogućile da, uprkos svemu, život ipak teče

  Izvor: Screenshot/Instagram

Ljudskost je, izgleda, postala zaštitni znak slavnog glumca Miloša Bikovića. Skoro da bi moglo da se kaže da nas je navikao na nju, jer kada je Iervolino Studios, u čijem je otvaranju u Srbiji Biković pomogao, dobio nagradu za najbolju animaciju na festivalu Pulčinela, to je bilo bezmalo normalno.

Verovatno baš zbog takvog karaktera, Biković je ove godine pomogao u kampanji jednog brenda koja promoviše ljudskost. Na svom Instagram profilu, on nas je sve pozvao da razmislimo o protekloj godini i nevidljivim herojima koji su je izneli na svojim plećima ne tražeći nikakvu drugu nagradu do da život nastavi da teče.

Povezane vesti

Ova godina nas je uvela u novu realnost kojoj se moramo brzo prilagoditi. Naučila nas je da u bilo kojoj osobi potražimo heroja, da poštujemo njegovu profesiju, jer je za mnoge to što rade više od posla - ono što vole. Doprinos lekara, medicinskih sestara, vozača hitne pomoći ove godine se video bolje nego ikad, ali postoje i predstavnici drugih profesija (često „nevidljivih“), kojima želim da se zahvalim! To su taksisti, kuriri i fotografi koji su osmislili novu vrstu fotografije," napisao je Bivković i dodao:

"Imam svoja dostignuća ove godine. Uz moje učešće stvoren je studio za animaciju, a u vreme kada nije bilo snimanja i pozorišta su bila zatvorena, momci iz kuće su kreirali optimističan, smešan i zanimljiv sadržaj. Zahvaljujući našem zajedničkom radu imao sam priliku da se upoznam sa profesijama za koje ranije jednostavno nisam znao. Zaronite dublje u novi svet za sebe, upoznajte one koji su zaljubljeni u svoj rad i istinski ih poštujte!" poručio je Miloš.

Možda će vas zanimati...

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije