Popularna srpska glumica čija je karijera pre nekog vremena zablistala u Rusiji, poslala je svojim pratiocima na Instagramu neobičnu čestitku za Novu godinu. Ona je poželela da u 2021. konačno pronađemo ravnotežu koja nam je u 2020. zaista falila.

Ozbiljne uloge koje je dobila u Rusiji napravile su velike promene u njenom životu - morala je da se preseli, što je prouzrokovalo nostalgiju, odsustvo porodice u njenom životu, ali i prekid veoma duge i harmonične veze u kojoj je bila sa kolegom, glumcem Radovanom Vujovićem. Ipak, ona je uspela da pronađe svoj balans, u čemu joj je pomoglo i to što se posvetila vežbanju joge.

Ravnoteža, kako mentalna, tako i fizička, spada u najvažnije stvari u ovoj drevnoj praksi održavanja duha i tela zdravim, pa je Milena za svoju novogodišnju čestitku na Instagramu odabrala vežbu koja to najbolje ilustruje.

"U Novoj godini, i vama i sebi, a i svetu želim - uravnoteženost. Preživeli smo svašta i položili teške ispite, što znači da smo nikad jači," napisala je Milena uz hešteg #pocnimoljubavispocetka.