Manekenka Elena Perminova danas živi svoje snove, ali nekada nije sve bilo tako idilično u njenom životu. Lepa Ruskinja rođena je 1986. godine u Sibiru gde je odrasla u teškoj nemaštini.

U potrazi za boljim životom roditeljski dom je napustila kada je imala 16 godina, ali je veza sa pogrešnim muškarcem odvela stranputicom.

Uhvatili su je kako diluje drogu u jednom noćnom klubu nakon čega je završila u zatvoru. Kako bi izbegla šest godina života iza rešetaka Elena je odala glavnog dilera droge zbog čega joj je prećeno smrću.

Elena Perminova je sa 16 bila u zatvoru.
KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Elenin otac je potražio pomoć od nekadašnjeg KGB-ovaca i milijardera Aleksandra Lebedeva, koji je radio na donošenju zakona o zaštiti svedoka kao član parlamenta.

Pročitajte još: KAKO IZGLEDA RONALDOVA PRVA DEVOJKA: Sa njom je izgubio NEVINOST a danas ga "pucaju" kompleksi i takvu ne bi ni pogledao

I na sreću on je posrnulu lepoticu uspeo da spasi. Među njima su se posle nekog vremena javile emocije uprkost razlici u godinama od gotovo tri decenije. Ipak, njihova romansa nije započela odmah nakon njenog izlaska iz zatvora, već je trebalo da prođe neko vreme.

Elena i Aleksandar u braku su 16 godina, imaju četvoro dece, i važe za netipičan par u svetu ruskih milijardera, jer retko kad izlaze, a najradije vreme provode kod kuće, na pecanju ili porodičnim putovanjima.

Iako danas živi u izobilju ruska manekenka nije zaboravila gest voljenog muškarca koji joj je spasao život i naziva ga svojim anđelom čuvarom.

Karijera i modni uticaj

Perminova je karijeru modela započela tako što se fotografisala za "Playboy", a ova rizična odluka ipak joj je otvorila vrata u svetu visoke mode. Paralelno je završavala ekonomiju u Moskvi, a ubrzo je započela vezu sa pomenutim biznismenom, jednim od pet najbogatijih u Rusiji.

Zanimljivo je osvrnuti se i na Elenin modni uticaj. Elena važi za modnu ikonu ne samo u rodnoj Rusiji, već i u čitavom svetu, a teško da bilo koja važna revija može da prođe bez nje u prvom redu.

Instagram Rusku lepoticu danas zovu moderna Pepeljuga

Bonus video:

SVI POGLEDI UPRTI U NJU, SOFI MILO OŽIVELA BARBI LUTKU! Manekenka sabrala utiske pokraj roze kabrioleta: Ovo mi je posebno drago Kurir TV

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!