Indija Oksenberg nedavno je otkrila na mrežama da će postati mama prvi put, a lepe vesti raznežile su njene pratioce i prijatelje. Unuka Jelisavete Karađorđević iznenadila je sve trudnoćom s obzirom da su svi bili mišljenja da je se povukla sa Instagrama iz razloga što je Alison Mek, glumica koja ju je zlostavljala u kultu NXIVM puštena iz zatvora

Iako se nekadašnja zvezda serije "Smallville" navodno pokajala javno, mnogi nisu poverovali u njene reči, te ne čudi zašto su mnogi mislili da je Indija nestala iz straha

Srećom, razlog njenog odsustva sa Instagrama je daleko lepši, a buduća mama ne krije koliko uživa u trudničkim danima. 

Ona je sada podelila i fotografije sa plaže s fokusom na upravo trudnički stomak, no mnogima je jedna druga stvar privukla pažnju. Indija je pozirala u narandžastom bikiniju, a na jednoj od fotografija virila je tetovaža.

Ovako nešto bilo je čudno s obzirom da unuka srpske princeze nije neko ko se tetovira (ili se tako mislilo), a zbog specifičnog mesta na kom je tetovaža, ne čudi što vlada teorija da je na taj način prekrila ožiljak od žigosanja u ozloglašenom kultu.  

Slično su uradile i neke druge žene koje su prošle stravično zlostavljanje od strane Mekove ili samog vođe Ranijerija, te ne čudi što se misli da je i Indija uradila isto.

Indija Oksneberg sa tetovažom.
instagram/indiaoxenberg 

Inače, Indija čeka blizance, što je otkrila upravo ovom objavom sa plaže - dečaka i devojčicu.

Takođe, da li u teoriji o tetovaži ima istine, ne znamo, jer na mrežama kruži samo fotografija starog ožiljka, te se ne vidi gde je pozicioniran, a nagađanja o samom mestu gde je žigosana nastala su na konto drugih žena koje su u dokumentarcu "The Vow" zapravo pokazale svoje ožiljke. 

Podsetimo, žene koje su bile u kultu često su bile izložene psihološkom, fizičkom i se*sualnom nasilju. Primoravane su na orgije, a obavezno su bile žigosane i kažnjavane batinama ukoliko se ne bi povinovale naređenjima.

Prisiljivane su na težak fizički rad i bile tretirane kao robinje. Prisiljavane su na abortuse, a potom ponovo silovane, i morale su biti dostupne za se*sualne odnose kada god bi to od njih bilo traženo.

Neretko su izgladnjavane i snimane tokom odnosa, da bi ih kasnije ucenjivali istim. Tužitelji su otkrili da je Alison bila upravo jedna od onih koja ih je slikala i snimala, a potom slala slike Ranijeriju.

Alison Mek je bila vođa u NXIVM kultu.
Alberto Reyes / ddp USA / Profimedia 

Inače, i sama Indija Oksenberg ispričala je u svom dokumentarcu da se obratila Alison nakon što joj ga glumica opisala kao "sestrinstvo".

Indija je tada živela sa Alison u Albaniju, gde je i bilo sedište grupe, a morala je da joj kuva i čisti i potpuno joj se povinuje. Na kraju se izgladnjivala, jer joj je rečeno da dnevno ne sme da unosi više od 500 kalorija.

Indija je morala da prati poseban "nastavni plan i program" koji je podrazumevao nedostatak sna i toliko malo hrane da je izgubila sposobnost kritičkog i nezavisnog razmišljanja.

indija oksenberg je bila zlostavljana.
Instagram 

Ono što nije shvatila jeste da je dovedena da postane robinja vođe NXIVM-a, Kita Ranijerija koji ju je redovno se*sualno iskorišćavao. Nakon svega je bila i žigosana, odnosno, obeležena za celi život.

Jezivu ispovest o svemu što je doživela nakon 7 godina zatočeništva Indija je otkrila u svom prvom dokumentarcu: "Seduced: Inside the NXIVM Cult". Kako je istakla, njoj su isprali mozak, a sve sa ciljem kako bi je potpuno imali u šaci, bez da je ona ičega svesna.

Srećan kraj

Ipak, Indija je uspela da prošlost ostavi iza sebe. U tome joj je najviše pomogao suprug Patrick D'Ignazio sa kojim je nešto više od tri godine.

Indija Oksneberg sa mužem.
Instagram 

Danas vodi svoj podkast "Still Learning", a uskoro će njena porodica biti bogatija i za još dva člana.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

NAROD SE UPOZORAVA DA VEČERAS PRIPAZI SVOJU DECU! Sektolog o Noći veštica: Paganski ritual, poštovanje kulta mrtvih predaka  Kurir televizija

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!