Slavna glumica En Hatavej prvi put je progovorila o nekim bolnim temama iz svoje prošlosti. U intervjuu za Vanity Fair, dotakla se najtežeg trenutka iz života, iz 2015, kada je radila na predstavi "Grounded". 

Podsetimo, ona je igrala ženu pilota američkih vazduhoplovnih snaga koja biva "prizemljena" zbog trudnoće i dobija zadatak da upravlja dronovima. Međutim, namerno maši metu i izlazi pred vojni sud...

Međutim, iako je predstava bila veliki hit, mnogi nisu znali da Hatavej ne uživa u aplauzima i ovacijama, jer u tom trenutku bije najtežu bitku - za potomstvo

"Prvi put mi to nije uspelo", započela je. "Radila sam predstavu i morala sam da se porađam na sceni svake večeri."

Glumica je tada otkrila da je imala pobačaj grupi svojih prijatelja, koji su došli u bekstejdž da je posete nakon jednog od nastupa. 

"Bilo je mi je previše da to zadržavam dok sam bila na sceni pretvarajući se da je sve u redu", nastavila je. "Jer je moralo da izgleda realistično"

En Hatavej dotakla se najveće borbe za potomstvo
Xavier Collin/Image Press Agency / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Prisetila se i svoje prve uspešne trudnoće dodajući da je postala daleko empatičnija prema drugima koji se bore sa plodnošću. 

"Dakle, kad mi je krenulo dobro, budući da sam bila sa druge strane toga, htela sam da dam do znanja svojim 'sestrama': Ne morate uvek da budete graciozne. Vidim vas, bila sam na vašem mestu", piše Page Six.

Naglasila je: "Stvarno je teško nešto toliko želeti i pitati se da li radiš nešto pogrešno".

Pročitajte još: KONOBARI OTKRILI KAKO IM POZNATI ZAGORČAVAJU ŽIVOT: Pred kamerama "MICE", a uživo plaćaju autogramima, PRETE i LOME

Ubrzo nakon pobačaja, Hatavej i Šulman sa kojim je u braku od septembra 2012, dočekali su svog prvog sina, Džonatana Rouzbanksa Šulmana, koji sada ima 8 godina.

En Hatavej je dobila dvoje dece.
INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia 

Tri godine kasnije, glumica i filmski producent otkrili su da očekuju svoje drugo dete u snimku objavljenom na Instagramu.

Pokazujući svoju trudnički stomak u ogledalu, glumica je napisala: "Nije za film… #2."

En Hatavej, druga trudnoća.
instagram/annehathaway 

Da se ​​ne bi osećala "neiskreno" prema onima koji doživljavaju prepreke u vezi sa plodnošću, dodala je: "Samo šalu na stranu, za sve koji prolaze kroz pakao neplodnosti i začeća, molim vas da znate da to nije bila prava linija ni u jednoj od mojih trudnoća. Šaljem vam dodatnu ljubav".

Bonus video:

Greška slika porođaj  tiktiok/@4kids1mom0energy

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!