Zak Efron ponovo je pokrenuo lavinu komentara na mrežama nakon što su se pojavile njegove fotografije sa trke Formule 1 u Australiji.

Glumac je na događaju gotovo skrivao lice kačketom i naočarama, a primetno je i da je pustio bradu, što je mnoge iznenadilo. Upravo zbog toga se šuška da je nekadašnji miljenik žena ponovo imao plastičnu intervenciju, a krupni kadrovi samo su doprineli da se ponovo rasplamsa priča o operacijama, naročito kada se smejao, jer mi se lice krivilo u neprijatnu grimasu.

Malo potom, glumac je objavio snimak sa bratom i njegovom ćerkicom, a u komentarima su se zaređali komplimenti na račun njegovih mišića. Ipak, kada je reč o licu, tu je i dalje stajao znak pitanja. 

Podsetimo, svoju veliku transfromaciju Efron je pravdao bizarnom nezgodom kada se okliznuo na čarape. Nakon toga, mišići vilice su navodno počeli da rastu. Ne moramo da kažemo da je malo onih koji su u to poverovali. 

Volšebna transformacija vilice dovela je do toga da su se oglasili i neki poznati plastični hirurzi poput  Gerija Linkova koji je ubeđen da je Efron ugradio 3d implant duž vilice koji se procenjuje na oko 100.000 dolara.

On je mišljenja da je Efron pre toga imao veliki broj intervencija, kao i da je koristio filere i botoks i dodao da "za sve ove godine koliko se bavi hirurgijom, nije video nijednu osobu kojoj su mišići vilice počeli da rastu nakon što su udarili bradu".

Pročitajte još: ŽENE SU GA OBOŽAVALE, A SADA GA NE PREPOZNAJU: Glumac u novom intervjuu izgledom razočarao mnoge

Zapravo, koliko se glumac promenio najbolje se pokazalo u filmu "The Iron Claw" u kojem je igrao proslavljenog boksera Kevina Von Erika, a na momente je Efrona bilo gotovo nemoguće prepoznati. 

Nekada jedan od najlepših glumaca Holivuda imao je čudan oblik brade, koji su dodatno naglasili šminka i lopa perika. 

Glumac se doduše još uvek drži svoje priče, a ko tu govori istinu ostavljamo vama da procenite. Uostalom, pogledajte neke njegove stare i nove fotografije - razlika je ogromna.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Devojka se unakazila botoksom tiktok/screenshot/@trphotographer

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!