Muž zvezde popularnog šou programa "Selling Sunset", Kristin Kvin, uhapšen je ubog nasilja u porodici, nakon što je navodno njihovog dvogodišnjeg sina udario staklenom flašom.

"Osumnjičeni je najpre bacio torbu u kojoj je bila i staklena flaša na samu Kristin, međutim, promašio ju je, ali je udario njihovo dete povredivši ga", rekao je službenik za informisanje javnosti u Policijskoj upravi Los Anđelesa za Page Six.

Kristin Kvin sa mužem
instagram/thechristinequinn 

"Dete su zbrinuli bolničari, ali nije odvedeno u bolnicu", dodao je, međutim, izvor blizak paru je kasnije potvrdio da je dete ipak odvezeno u hitnu pomoć, kao i da je sa njim bila Kristin.

Ričard je optužen za napad smrtonosnim oružjem, a policija je odmah reagovala i uhapsila ga. Softverski inženjer je izveden iz svog doma bos i u kućnom ogrtaču i trenutno je u zatvoru uz kauciju od 30.000 dolara, prema evidenciji organa za sprovođenje zakona.

Pročitajte još: SVETSKA ZVEZDA U KOMBINACIJI KOJU JE PRE 2 MESECA PONELA KARLEUŠA: Nije odolela dezenu sezone koji Jelena obožava

Podsetimo, Kristin Kvin i Ričard su se venčali 2019. a način na koji su se upoznali mnogi su svojevremeno osudili. On je najpre bio njen klijent i tada je bio zauzet, iako je kasnije brzo razrešio situaciju.

Inače, Kristin Kvin proslavila se gotovo preko noći nakon učestvovanja u popularnom američkom šou programu "Selling Sunset". Ovaj rijaliti bavi se prodajom luksuznih vila, odnosno, agenti se nadmeću ko će bolje i za više novca prodati različita imanja.

Kristin je posebnu pažnju javnosti privukla iz razloga što je uprkos tome što joj je pukao vodenjak, nastavila da pokazuje vilu za prodaju potencijalnom klijentu.

Kristin Kvin živi luksuznim životom.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

U bolnicu je stigla tek pola sata nakon porođaja koji je bio dug i težak. Kristina je kasnije u brojnim intervjuima isticala koliko je traumatizovana zbog svega, pogotovo što su i njoj i njenom sinu otkucaji srca bili veoma niski, te da su jedva preživeli.

Kristin Kvin je jedva preživela porođaj.
Dsanchez/CPR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Autorka je i hit knjige "How to Be a Boss B*tch" koja je imala rekordnu prodaju, a odlučila je da više ne bude deo Netfliksovog hita 2023, nakon što su joj se ukazale prilike za veće stvari. Sa svojim suprugom osnovala je sopstvenu agenciju, a posvećena je i modi

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

JEZIVO SVEDOČENJE JELENE IVKOVIĆ KOJA TVRDI DA SU JOJ UBILI DETE: Proživela akušersko nasilje, dete umrlo usled oštećenja mozga Kurir televizija

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!