Bigi Džekson dugo se nije mogao videti u javnosti, sve do pre nekoliko dana, kada su ga paparaci uslikali na ulicama Los Anđelesa.

Sin Majkla Džeksona kojem je pevač dao nadimak Blanket (Ćebence) je bio u opuštenom izdanju - šortsu i Star Wars majici, dok je kosu držao puštenu. Nije bio oduševljen što vidi fotografe te im se brzo izgubio iz vidokruga.

Ovo je bilo zapravo njegovo drugo pojavljivanje u javnosti nakon nekoliko godina pauze. Prošli put je to bilo pre mesec dana kada se na Santa Monika Film festivalu prikazivao kratak film "Rochelles" za koji je radio scenario i režiju.

Bigi Džekson je najmlađi sin Majkla Džeksona.
IXOLA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Za ovo ostvarenje odneo je i nagradu "Najbolja drama", a mnogi su komentarisali da bi "njegov pokojni otac bio ponosan".

Iznenađujuće je da gotovo niko nije ni znao da Bigija zanima film, niti je o tome pričao javno. Jedina njegova strast za koju se znalo je da je pasionirani zaljubljenik u zaštitu životne sredine o čemu je pričao u svom poslednjem intervjuu 2021. godine.

Inače Bigi, čije je pravo ime Princ Majkl Džekson II, još od smrti svog oca 2009. godine ne želi da bude deo javnosti. 

Bigi Džekson na sahrani oca.
GABRIEL BOUYS / AFP / Profimedia 

Imao je samo 7 godina kada je Majkl Džekson preminuo. Odgajila ga je baka Ketrin, kao i njegovog brata i sestru. Trenutno živi u kući u ekskluzivnom kvartu u Kalabasasu u Kaliforniji, koju je kupio pre nekoliko godina, dok mu je prvi komšija Džon Travolta.

"Kad porastem želim da budem reditelj jer je zabavno, a i sada snimam kratke filmove kada sam kod kuće sa rođacima i prijateljima. Tata je rekao da je dobro da pratim ono što želim da radim" rekao je on svojevremeno u dokumentarcu "Jacksonology: Our Story".

Bigi Džekson je želeo da postane režiser.
GMB / Ferrari / Profimedia 

Pročitajte još: DŽEKSONOV SIN PRVI JE VIDEO MRTVOG OCA: Procurile slike iz sobe užasa gde su ga zatekle iskolačene oči i premršavo telo

Podsetimo, Bigi, njegov brat i sestra su u detinjstvu najčešće viđani sa maskom na licu, jer je Majkl želeo da njihov identitet ostane tajan kako bi imali normalno detinjstvo.

Bigija je rodila surogat majka nepoznata javnosti, a 2017. godine priznao je da godinama prolazio kroz vršnjačko nasilje zbog toga.

Majkl je Bigija pokazao javnosti kada ga je podigao visoko iznad ograde terase jednog hotela u Berlinu. Zanimljivo je i da je upravo on dete koje likom najviše podseća na Džeksona, bar pre plastičnih operacija.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

PLESAČI IMAJU PUNE RUKE POSLA! Beba i Jovanka saopštile izazov: U pitanju je nasleđe Majkl Džeksona! OVO JE REAKCIJA TAKMIČARA Kurir televizija

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!