Glumac Pirs Brosnan završio je na sudu u decembru nakon što je prošao kroz zatvoreni deo Nacionalnog parka Jelouston. Prema dokumentima Okružnog suda u Vajomingu, poznati glumac je prošetao delom parka koji je prošlog novembra bio zatvoren za javnost.

Uprkos tome što je fotografisan na licu mesta, Brosnan se u januaru izjasnio da nije kriv, prenosi Dejli mejl. Međutim, miljenik žena je sada odlučio da se izjasni krivim za kršenje pravila nacionalnog parka. Glumac će morati da plati 500 dolara i donira 1.000 dolara neprofitnoj organizaciji Yellowstone Forever' do 1. aprila ove godine.

„Imam najveće poštovanje i ljubav prema prirodi našeg sveta. Međutim, napravio sam impulzivnu grešku - koju ne shvatam olako - kada sam ušao u snegom prekrivenu termalnu oblast u Nacionalnom parku Jelouston da fotografišem. Nisam video postavljen znak „Zabranjeno prolaženje“ koji upozorava na opasnost, niti sam pješačio u neposrednoj blizini. Duboko se kajem zbog svoje uvrede i iskreno se izvinjavam svima što sam ušao u ovu osetljivu oblast. Jelouston i svi naši nacionalni parkovi treba da se brinu i čuvaju da svi uživaju“, napisao je on.

'Hvala na javnom izvinjenju', 'Ne brini, svi mi pravimo greške', 'Bravo, pravi muškarac preuzima odgovornost za svoje postupke', 'Vaša iskrenost te čini tako posebnim', 'Žao mi je što si imao da se izvini, svi smo mi ljudi', 'Imaš lepo srce, drago mi je da si shvatio šta si uradio', samo su neki od komentara njegovih fanova.

Inače, Brosnan je poznat kao jedan od najpoželjnijih svetskih glumaca, a već 29 godina je u braku sa novinarkom Kili Šej Smit. Ali pre nego što ju je upoznao, izgubio je svoju prvu ženu, Kasandru Haris, koja je umrla od raka 1991. godine.

Brosnan i Kasandra su u braku od 1980. godine i on je usvojio njenog sina Kristofera i ćerku Šarlot. Dobili su i sina Šona, koji je glumac.

Pirs Brosnan
Shutterstock 

Tri godine nakon Kasandrine smrti, 1994. Pirs je upoznao Keli u kafiću u Meksiku i zaljubio se u nju, a ona mu je pomogla da prebrodi težak period. Bila je velika podrška i kada je njegova ćerka Šarlot preminula 2013. od raka jajnika, baš kao i njena majka Kasandra.

Još porodičnih fotografija poznatog glumca pogledajte u galeriji:

screenshoot/instagram Pirs Brosnan i Kili Šej Smit zajedničke fotografije

 Bonus video

JOVAN MEMEDOVIĆ SE SNIMAO U AUTOMOBILU, A SVI SU PRIMETILI JEDAN DETALJ! Voditelj napravio prekršaj u saobraćaju, a evo i koji! Instagram

Izvor: Story.hr