I sa 70 godina holivudski glumac Pirs Brosnan važi za jednog od najvećih holivudskih zavodnika, a iza sebe ima uspešnu karijeru koja mu je donela svetsku slavu.

Mnogima omiljeni tajni agent svih vremena, sada je fotografisan na ulicama Malibua tokom šopinga, a ovoga puta mu se nije pridružila njegova voljena supruga Kili Šej Smit.

Mnogi su primetili i da glumac ima novi imidž, sa nešto dužom sedom kosom začešljanom unazad.

Kako danas izgleda Pirs Brosnan
@MALIBUUSTARS YOUTUBE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Za ovu priliku odabrao je potpuno crnu kombinaciju košulje i farmerki, u kojoj je izgledao bolje od nekih svojih mlađih kolega. 

Inače, Brosnan često pokazuje koliko je srećan svojim brakom i životom uopšte. On je 29 godina u braku sa novinarkom Kili, a svaku godišnjicu i rođendan ne propušta da joj čestita na Instagramu.

Ali pre nego što ju je upoznao, izgubio je svoju prvu ženu, Kasandru Haris, koja je umrla od raka 1991. godine.

Pirs Brosnan
@MALIBUUSTARS YOUTUBE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Brosnan i Kasandra su bili u braku od 1980. godine i on je usvojio njenog sina Kristofera i ćerku Šarlot. Dobili su i sina Šona, koji je krenuo očevim stopama glume.

Tri godine nakon Kasandrine smrti, 1994. Pirs je upoznao Kili u kafiću u Meksiku i zaljubio se u nju. Bila je velika podrška i kada je njegova ćerka Šarlot preminula 2013. od raka jajnika, baš kao i njena majka Kasandra.

Pirs Brosnan sa ženom
The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Brosnan ima nadimak za svoju ženu i naziva je 'svojom devojkom' kada priča o njoj i često deli porodične trenutke na svom Instagram profilu.

Još fotografija harmoničnog para pogledajte u našoj galeriji:

screenshoot/instagram Pirs Brosnan i Kili Šej Smit zajedničke fotografije

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!