Metju Peri je u testamentu svoju bivšu devojku Rejčel Dan (41) naveo kao jednog od naslednika, što je iznenadilo mnoge van njegovog bliskog okruženja.

Glumac je umro prošlog oktobra od akutnog dejstva ketamina, navodi se u izveštaju lekara iz okruga Los Anđeles. Pet meseci nakon njegove smrti, njegov testament, koji je napisao 2009. godine, objavljen je, a US Weekly je dobio kopiju dokumenata. Glumčevo bogatstvo procenjeno je na 120 miliona dolara, a u dokumentima se navodi da su njegove "lične stvari" procenjene na milion dolara, što ne uključuje nakit, umetnine i automobile.

shutterstock_98472518.jpg
Shutterstock 

Napomenuo je da njegova deca neće imati "izričito pravo" da koriste njegov novac nakon njegove smrti, ali on nikada nije ni dobio dete.

Otkriveno je da je Peri u testamentu većinu svoje imovine ostavio svojoj fondaciji Alvy Singer Living Trust, nazvanoj po liku iz filma Vudija Alena „Eni Hol“, a da su kao korisnici poverenja imenovani i njegovi roditelji Džon Peri i Suzan Morison. kao njegove polusestre Kejtlin Morison i Rejčel Dan.

Metju Peri
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

U svojim memoarima iz 2022. "Prijatelji, ljubavnici i velika strašna stvar", Metju je pisao o susretu sa Rejčel, koja je bila 14 godina mlađa od njega. Nazvao ju je 'bivšom devojkom svojih snova'.

Njihova ljubavna veza trajala je od 2003. do 2005. godine, a Metju, koji se godinama borio sa zavisnošću, pripisao joj je emocionalnu stabilnost.

shutterstock_97701500.jpg
Shutterstock 

"Sa Rejčel u mom životu, znam da mogu da budem veoma posvećen, a ne neki sebičan momak koji samo želi da se druži sa svojim prijateljima. Želim da provedem vreme sa svojom devojkom i istražim šta znači imati mnogo bliži odnos nakon dugo vremena“,rekao je 2004. godine. I nakon raskida ostali su u dobrim odnosima i od tada ona živi veoma povučeno i van očiju javnosti.

Bonus video

Šta ima? Zašto se "Prijatelji" nisu oglasili povodom smrti Metju Perija? MONDO/Teodora Orlandić

Izvor: Jutarnji.hr/ Wanted A.N.