Luksuzna vila britanske manekenke Kare Delavinj, vredna sedam miliona dolara u Los Anđelesu, skoro je uništena nakon što ju je u ranim jutarnjim satima zahvatio veliki požar, javljaju svetski mediji.

35-godišnja Kara, koja iza sebe ima težak period, u trenutku dramatičnog požara nije boravila u svom domu, pošto se trenutno nalazi u Velikoj Britaniji. Ali skrhana zvezda potvrdila da su njene dve voljene mačke nestale u požaru, nakon što je objavila njihovu fotografiju na Instagramu, kasnije je saznala da su ih srećom spasili vatrogasci.

kara delavinj
ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

"Srce mi se danas slomilo. Ne mogu da verujem. Život se može promeniti za tren oka. Zato cenite ono što imate. Hvala od srca svim vatrogascima i ljudima koji su pritekli da pomognu", ona napisala je pored fotografije svojih ljubimaca koje je podelila u priči.

Vatrogasci su pozvani na lice mesta nakon poziva 911 oko 3:57 po pacifičkom vremenu, navodi TMZ. Ali vilu je zahvatio plamen koji se proširio na potkrovlje, uzrokujući ogromnu štetu na skupoj imovini. U borbi protiv požara učestvovala su ukupno 94 vatrogasca koji su na lice mesta stigli sa 13 vozila.

profimedia-0857234335.jpg
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Pretpostavlja se da je požar izbio u zadnjoj prostoriji imanja, ali uzrok još nije poznat. Fotografije sa mesta požara pokazuju urušeni krov i ostatke nekada luksuzne vile. Kako se navodi, vatrogascima je bilo potrebno skoro dva sata da u potpunosti obuzdaju vatru, a navodno je bilo i povređenih, jedan vatrogasac je pao sa merdevina dok je gasio vatru, dok je jednoj osobi koja je boravila u Karinoj kući ukazana pomoć zbog udisanja dima.

Kako prenosi Los Angeles Times, Kara je 2019. godine kupila vilu od 8.000m2 za sedam miliona dolara.

Prethodno je posedovala kuću u Holivudu koju su ona i njena sestra Popi kupile od glumca i muzičara Džareda Leta, a zatim je prodale pevaču Usherz za 3,4 miliona dolara u septembru 2022.

Kara Delevinj je izašla prvi put u javnost nakon svog zabrinjavajućeg ponašanja na aerodromu u Los Anđelesu.
Agence / Bestimage / Profimedia 

Kara ima težak period od kojeg se jedva oporavila, nakon što je u martu prošle godine otkrila da se prijavila na rehabilitaciju, kada su se u javnosti pojavile njene uznemirujuće fotografije.

Manekenka se zatim pozabavila svojim problemima mentalnog zdravlja i borbom sa zavisnošću nakon što je izazvala zabrinutost zbog svog problematičnog ponašanja u javnosti. Govoreći za magazin Vogue, priznala je da nije bila spremna da se suoči sa svojim demonima.

Kara Delevinj
SPLASH / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Imala sam neke intervencije, ali nisam bila spremna. To je problem. Nisam bila kod terapeuta tri godine. Jednostavno sam sve odgurnula od sebe, zbog čega sam shvatila koliko sam loša", rekla je Kara, koju su godine raspuštenog načina života dovele do odvikavanja.

Priznala je da je sama sebe lagala o svom zdravlju i da je tek kada se videla na uznemirujućim fotografijama sa aerodroma shvatila da joj je potrebna pomoć.

Manekenka Kara Delevinj već neko vreme zabrinjava javnost svojim ponašanjem.
SPLASH / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Nisam spavala, nije mi bilo dobro. Ono što je posebno srceparajuće je to što sam mislila da se zabavljam, ali sam u jednom trenutku shvatila da ne izgledam dobro. Znate, ponekad vam je potrebna provera realnosti, tako da su na neki način te fotografije bile nešto na čemu mogu biti zahvalna“, zaključila je tada.

Bonus video

Jutro posle požara u zgradi u Čačku RINA

Izvor: dnevnik.hr/ Wanted A.N.