Smrt Tomasa Kingstona, supruga princeze Gabrijele Vindzor potresla je javnost pre desetak dana. Imao je samo 45 godina, i kako su isprva otkrili izveštaji, pronađen je mrtav u jednom stanu u Glosterširu.

Ledi Gabrijela, koja je sa Tomasom bila u braku od 2019. oglasila se nakon njegove smrti i istakla da je njen suprug bio "izuzetan čovek koji je osvetlio živote svih koji su ga poznavali".

Inače, Kingston je postao deo kraljevske porodice zahvaljujući ledi Gabrijeli, čiji je otac, princ Majkl od Kenta brat od strica pokojnoj kraljici Elizabeti.

Njegova karijera bila je uglavnom fokusirana na finansije, sa nizom akreditiva, uključujući njegovu poslednju poziciju direktora Devonport Capital-a, koja je specijalizovana za obezbeđivanje finansija za kompanije u "graničnim ekonomijama".

Kada je reč o odnosu sa ledi Gabrijelom, činilo se da su živeli ispunjen i srećan život, te se, barem u javnosti, nikada nisu mogli videti namršteni ili neraspoloženi. 

Nažalost, istina je bila drugačija, s obzirom da se u međuvremenu saznalo da se Kingston ubio, odnosno da su ga roditelji našli sa "katastrofalnom ranom na glavi". Kasnije je otkriveno da je preminuo nakon što je pucao sam sebi u glavu.

Pročitajte još: KEJT MIDLTON PRIZNALA DA JE NJENA NOVA FOTOGRAFIJA LAŽNA! Otkrila sve o prevari: "Povremeno volim da eksperimentišem"

Nikome nije poznato zašto je to učinio, niti se znalo da je Tomas imao bilo kakve mentatlne probleme. Sahrana je, odnosno kremacija organizovana u utorak, a prisustvovali su najuži članovi porodice, među kojima je bio i princ Vilijam.

Inače, interesantno je da je pre veze, a potom i braka sa princezom Gabrijelom, bio u vezi i sa Pipom Midlton, sestrom Kejt Midlton, a njihov odnos izazivao je ogromnu pažnju medija. Tomas je bio ludo zaljubljen u Pipu, ali je postajalo sve teže to što su ih paparaci pratili u stopu.

Par je raskinuo, a malo potom, Tomas je upoznao Gabrijelu preko zajedničkih prijatelja i iskrice su planule, a ostalo je bila istorija.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Kako se postavlja marama za nošenje bebe keywords: beba, nosiljka, marama Tik Tok/madisonandbabies

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!