oboEma Cepter, naslednica jedne od najbogatijih porodica u Srbiji, ponovo je uspela da napravi haos na mrežama. Lepa 23-godišnjakinja ne prestaje da deli fotografije sa luksuznih destinacija i u skupim toaletama zbog kojih mnogi komentarišu da je "život, definitivno, nekome majka, a drugome maćeha"

Naslednica Zepter imperije zaista živi život punim plućima, što se naročito vidi po njenom Instagram profilu, te je tako jedan dan u Parizu, potom u Monte Karlu, a onda "skokne" do Beograda, pa do Londona...

Svaka lokacija luksuznija je od prethodne, nevezano da li se fotografiše u hotelskim sobama ili sopstvenim stanovima. A dovoljan je jedan pogled da vam bude jasno da je čak i najmanja prostorija sa njenih slika veća od stana prosečnog Srbina

Interesantno je da Emin život nije bio oduvek med i mleko. Nažalost, ova prelepa mlada žena ostavljena je na rođenju, no veoma brzo je zapala za oko najbogatijem bračnom paru u Srbiji - Filipu i Madleni Cepter, koji su je odveli u topli dom i dali joj svu ljubav koju je mogla da zamisli.

Ema Cepter sa roditeljima.
Antonio Ahel/ATAIMAGES 

Zanimljivo je i da je vila na Dedinju koja je u vlasništvu njenih roditelja dobila ime po njoj, a Filip i Madlena svojevremeno su, davne 2000. objavili na najlepši mogući način vest da je malena Ema postala član njihove porodice.

Ema Cepter raste okružena raskoši.
pritnscreen/instagram 

U godinama koje slede, njihova mezimica Ema pokupila je najbolje od svojih roditelja. Uspešni poslovni ljudi, veliki filantropi i pasionirani globtroteri ćerku su vodili svuda sa sobom, te je od malih nogu upoznala svetske metropole.

"Sa svim tim tinejdžerskim momentima koji su prisutni kod sve dece tog uzrasta, moram da kažem da je Ema jedna dobra devojčica. Dobar učenik. Što kažu ovi koji nas čuvaju, voze – mi znamo Emu, ona uči od svoje druge godine. Sad završava koledž. Ona bi htela u Ameriku, ali kakva Amerika, ko će tako daleko da putuje. Videćemo da to bude negde oko Londona", rekla je Madlena Cepter svojevremeno u emisiji "TV lica kao sav normalan svet".

Pročitajte još: ČIME SE BAVE ĆERKE NAJPOZNATIJIH SRBA: Dok su neke skromne i vredne, ONE troše "tatine pare" kao da sutra ne postoji

Danas, dovoljan je jedan pogled na njen Instagram profil da bi vam bilo jasno da Ema obožava putovanja i umetnost, kao i da je najčešće stacionirana u Londonu gde je studirala psihologiju, i u drugim evropskim metropolama.

Ema je pasionirani zaljubljenik u umetnost.
printscreen/instagram 

Mlada naslednica na putovanja ide isključivo privatnim avionom, a destinacije koje posećuju su uglavnom na Azurnoj obali. Najčešće je u Monte Karlu, jednom od najbogatijih mesta u Evropi.

O njenom životu se ne zna mnogo, jer je veoma pažljiva sa onim što objavljuje na Instagramu, te njeni pratioci najčešće vide samo raskoš kojom je okružena.

Bogatstvo njene porodice procenjuje se na neverovatnih 2.6 milijardi dolara, te njeno uživanje u luksuzu i raskoši ne treba da čudi, a još fotografija lepe Eme pogledajte u galeriji u nastavku:

Instagram Ema Cepter neretko postavlja veoma provokativne fotografije.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

ema cepter Instagram/kingzepter

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!