O romansi oskarovke Lupite Njongo i glumca Džošue Džeksona spekuliše se već nekoliko meseci, a nakon što su ignorisali priče na ovu temu – par je rešio da prestane da se krije!

Zajedno su viđeni kako uživaju na odmoru u Puerto Valjarti, u Meksiku, gde su zajedno proslavili Lupitin rođendan, a paparaci su ih spazili kako se grle na plaži, ljube, razmenjuju nežnosti, šetaju držeći se za ruke, plivaju zajedno...

Kako je rekao izvor blizak paru, Džekson je za Lupitu imao simpatično iznenađenje povodom njenog 41. rođendana. Naime, četiri godine stariji glumac stigao je u njihov aparamtan noseći ogroman buket od balona i buket cveća, piše E! News, prenosi Glossy.

– Oni izgledaju zaljubljeno do ludila – rekao je izvor koji je prisustvovao odmoru glumaca u Meksiku. – Kao da ne mogu da se zasite jedno drugog.

Lupita Njongo i Džošua Džekson konačno zajedno
HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Glasine da su Lupita Njongo i Džošua Džekson u vezi pojavile su se krajem oktobra, kada su viđeni zajedno na koncertu Džanel Mone u Los Anđelesu. Malo pre toga glumac se rastao od glumice Džodi Tarner-Smit, a Lupita od TV zvezde Seleme Masekele.

Lupita Njongo i Džošua Džekson
HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Britanska glumica Džodi Tarner-Smit podnela je zahtev za razvod od Džeksona malo pre toga, početkom oktobra, a kao razlog je navela "nepomirljive razlike". Par je zajedno proveo četiri godine i dobio ćerku koja danas ima tri godine.

– Nekada stvarno želimo da nešto uspe, ali ne uspeva i to je okej – rekla je Džodi Tarner-Smit nedavno za Sunday Times. – Najvažnija stvar je da se izabere ono što je najzdravije za tebe, tvoju porodicu i, definitivno, tvoju decu.

Ona je istakla da postoji mnogo trenutaka kada se u žuvotu zapitamo ko smo i jesmo li odani sebi.

– Ako je odgovor "ne", onda morate da se povučete, jer verujem da postoje vidljivi ožiljci od boravka na mestima koja nisu dobra za nas – istakla je. – Oni ne utiču samo na nas, već na sve oko nas.

Bonus video

RAZVOD JE SMRT BEZ UMIRANJA: Danijela Dimitrovska iskreno o razvodu, životu i predrasudama lepih žena Kurir

Izvor: Glossy/ Wanted V.P.