Venčanje repera Luka Storija i Šarlot Frojd, unuke medijskog mogula Ruperta Mardoka, ličilo je na scenu iz holivudske serije, posebno u trenutku kada je njen deda na isto došao helikopterom, obučen u upadljivo belo odelo i crvene cipele od antilopa. Ipak, ova 24-godišnjakinja sada, ni dve godine od raskošnog, skupocenog venčanja, priznaje da je njen brak bio gotov za nekoliko sati!

"Bili smo u braku 12 sati kada se ceo naš svet raspao. Ponovo je počeo da se ponaša užasno tokom puta na naš medeni mesec. To nije bio preterano dobar znak", rekla je Frojdova čukununuka za "Daily Mail" u novom intervjua.

profimedia-0704720317.jpg
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Šarlot je Luka upoznala kada je on imao 33, a ona svega 18 godina. Muzičar je u tom momentu bio zavisnik od alkohola i narkotika, a i ona sama je imala problema sa drogom. U tom momentu joj je Stori pomogao da stane na put zavisnosti od ketamina, nateravši je da se pridrižu grupi za pomoć "Anonimni narkomani".

Šarlot Frojd
Timmie / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Par se u julu 2022. godine venčao u crkvi Svete Marije u Vestvelu u Oksfordširu, okruženi porodicom, prijateljima i poznanicima iz sveta šoubiza. Ipak, uprkos luksuzu samo događaja i njihovoj rešenosti da uspeju kao brak, mlada naslednica je veoma brzo shvatila da Luk nije onaj pravi.

Ova Britanka istakla je da je njihov brak bio neočekivani, kompletni haos. "Osećalo se kao da u toj vezi postoje tri osobe, ja, on i naš oporavak. Kada bi naš oporavak tekao dobro, onda smo bili jaki, a kada nije, raspadali smo se. Imali smo odličan odnos kada smo bili trezni, ali niko od nas nije mogao da ostane priseban. Venčanje je bilo toliko javno i svi se verovali da je naša veza sjajna", ispričala je.

Šarlot Frojd
Can Nguyen / Capital pictures / Profimedia 

Šarlot nije dalje ulazila u detalje, ali se par razveo u septrembru 2023. godine, posle svega 14 meseci braka.

Ova mlada dama sada živi u Los Anđelesu sa novim dečkom i trenutno radi na pokretanju i lansiranju aplikacije za upoznavanje koja će okupiti ljude koji su pobedili bolesti zavisnosti.

Inače, Šarlot je ćerka Elizabet Mardok, direktorke televizijske i medijske grupacije, i direktora PR službe Metjua Frojda, koji je inače jedan od potomaka čuvenog psihijatra Sigmunda Frojda. Ona je takođe jedna od naslednica Ruperta Mardoka, Elizabetinog oca, i jednog od najbogatijih ljudi na svetu.

Bonus video

Haris Dzinovic prvi put nakon saznanja o razvodu Kurir

Izvor: Blic Žena