Čuveni glumac Ser Majkl Gambon, preminuo je 27. septembra 2023. godine u 82. godini, a sada je konačno otvoren i njegov testament. Međutim, odluka čuvenog Dambldora o tome kome ostavlja svoje bogatstvo šokirala je ne samo javnost, već i njegovu porodicu.

Poznato je da je britanski umetnik bio u braku od 1962. godine sa matematičarkom En Miler koja mu je rodila sina Fergusa, no, poslednjih 25 godina imao je i ljubavnicu Filipu Hart koja mu je podarila još dva sina.

Naravno, kada je njegova supruga saznala za ljubavnicu nastao je haos u porodici, ali se nisu razveli. Umesto toga postigli su dogovor, te je En prihvatila Filipu, a Gambon je živeo sa njima u tri odvojene kuće. Sa ljubavnicom Filipom Hart živeo je u centru Londona, dok je sa suprugom En imao kuću u Kentu, ali i jednu u kojoj je živeo sam dok je radio.

Sinovi koje je dobio sa ljubavnicom, dobili su po 10.000 funti i po jedan trofej oca, dok je njihova majka ostala praznih ruku. Sa druge strane, njegovo celokupno bogatstvo pripalo je upravo njegovoj zakonitoj supruzi En Miler. Da je ona preminula, sav novac bi otišao u ruke njegovom zakonitom sinu Fergusu kojeg je i dobio sa En.

Pročitajte još: ČUVENI DAMBDOR BIO U BRAKU 61 GODINU, OD ČEGA JE 23 ŽIVEO SA LJUBAVNICOM: Svet ga je voleo iako mu aferu nisu oprostili

Inače, sam testament je sastavljen i potpisan 2016. godine, tako da je jasno da je glumac svesno odlučio da svoju ljubavnicu ne pomene.

Britanski mediji su pokušali da stupe u kontakt sa Filipom koja je očigledno bila besna zbog ovakvog ishoda, te je samo prokomentarisala: "To se mene ne tiče. Zaista ne želim da pričam o ovome".

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

"LJUBAVNICA TRAŽILA KRUŠEVAČKOM UBICI 13.500 EVRA DA ISPLATI BIVŠEG MUŽA?!" Radulović: Slučaj ukazuje na veliku opasnost u Srbiji kurir televizija

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!