Ne postoji znak za koji se ne vezuju određene predrasude. Tako se smatra, primera radi, da su Lavovi egocentrici, za Škorpije, da su toksične i opasne, za Jarčeve - da su opsednuti novcem. Isto važi i za Ribe, o kojima će sada biti više reči, a vi procenite da li u ovim predrasudama zaista ima istine ili ne.

Previše su osetljive

Većina Riba prvo će se pokušati da se obrani od ovog stereotipa, ali na kraju će ipak priznati da njihova osetljivost nije nikakav mit nego živa istina. Osetljivost je produkt velike količine emocija koja se nalazi u njima i zbog kojih sve (ili barem dobar deo) shvataju lično.

Često su nerealne

Nitko ne zna tako dobro da pobegne od stvarnosti kao Ribe. Ponekad kao da namerno ne žele da se suoče s realnošću situacije u kojoj se nalaze, a ponekad im jednostavno treba vremena da se s istom suoče na svoj način i pod sopstvenim uslovima, te zato nestanu u svom zamišljenom svetu u kojem je sve onako kako treba da bude.

Predrasude o Ribama.
Shutterstock 

Velika su zlopamtila

Ribe opraštaju brzo, ali ne zaboravljaju nikad. Kada pomislite da se više ni ne sećaju onoga čime ste ih povredili, one će vas podsetiti na to, najčešće usred neke rasprave ili svađe.

Pročitajte još:VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP: Ribe rešavaju probleme, a ONI će imati avanturu sa osobom o kojoj ne znaju ništa - kao u filmu

Previše su lakoverne

Ribe na prvu uvek vide samo ono najbolje u ljudima. Nažalost, to znači da im promaknu njihove loše strane i to im se često obije o glavu. Pustiće ljude u svoj život s punim poverenjem i bez zadrške, ne računajući na to da mnogi nemaju dobre namere.

Prilično su ćudljive

U jednom trenutku Riba može biti jako uznemirena i beskrajno tužna, a u drugom, zaboraviti na sve i opet zračiti srećom. Takva promena raspoloženja možda može biti čudna, ali zapamtite da su u svakom trenutku jednostavno takve kakve su i ne skrivaju ništa. Kada su srećne – srećne su. Kada su tužne – tužne su.

Bonus video:

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk

Izvor: Atma.hr/Wanted J. S.