Iz toga proizilazi da se astrologija uopšte ne bavi znakovima, ali i dalje mnoge zanima s kime bi trebalo da budu u vezi, a koga da izbegavaju i ko je apsolutni pobednik na temelju znaka u kojem je rođen.

Možda nije sasvim fer reći da jedan znak horoskop pobeđuje sve ostale, ali evo tri razloga zbog kojih se Ribe smatraju najboljim horoskopskim znakom.

Ribe su vrlo svestrane

Kao promenjiv vodeni znak, ličnost Riba duboka je i očaravajuća poput okeana. To se najviše odnosi na njihovu emocionalnu dubinu i sposobnost da ostave mesta za druge, kao i na njihovu otpornost.

Ribe su svestrane i prilagodljive, spremne da se transformišu i suoče s bilo kojom situacijom u kojoj se nalaze. Iako neki njihovu ljubaznost vide kao slabost ili njihovu sposobnost da se stope s drugima kao nedostatak samosvesti, Ribe su svesne toga da identitet nadilazi ono što se događa ovde na Zemlji, više od bilo kog drugog znaka.

Ribe su matični znak Jupitera, planeta nade i olakšanja

Iako neki moderni astrolozi kažu da Ribama vlada nejasni Neptun, znak Ribe savršeno je usklađen s ekspanzivnim Jupiterom.

Poznat je kao veliki dobrotvor, pa je vladavina Jupitera razlog zbog kog Ribe mogu zauzimati toliko prostora. Njihova prisutnost prizemljuje i donosi olakšanje i njihovim prijateljima, ali i neznancima koji se nađu u njihovoj blizini.

Ribe su privržene Veneri, planeti ljubavi i povezanosti

Svaka planeta ima znak u kom ima posebnu važnost, a za planetu ljubavi Veneru to su Ribe.

To objašnjava zašto su Ribe znak univerzalne ljubavi, prihvaćanja i beznadnih romantičara, kao i to zašto svi, ili barem većina, vole Ribe, piše Zadovoljna.hr.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.