Da se razumemo na samom početku - kriminal defintivno nije nešto u šta se treba uplitati. "Brze pare" nikome ništa dobro nisu donele, a posledice ostaju za celi život. No,uvek se možemo šaliti u smislu - šta bi bilo kad bi bilo.

Tako nam je palo na pamet koji znakovi zodijaka bi bili najbolji kriminalci, ko bi postao vođa bande, a koji bi "pali" odmah, i astologija je, očekivano, dala odgovor, a u nastavku pogledajte kako bi se u "mutnim" vodama snašao svaki znak i naravno, ne shvatajte sve ozbiljno, jer su ove "preognoze" samo tu da vas zabave.

Ovan

Zbog egoistične, neretko sebične prirode, Ovanovi bi otišli ​​u zatvor jer bi verovatno postali plaćeni ubica. Vi ste tip kriminalca koji će se boriti do poslednjeg trenutka da izbegne zatvorsku kaznu, koristeći svoju takmičarsku i atletsku aroganciju da pokuša da prebegne vlastima pre nego što vas skine šest policajaca, piše collective.world.

Bik

Bikovi su neverovatno lukavi i inteligentni. Ali bi "pali" zbog pranja novca. Njihova odlučnost i pohlepa će raditi zajedno i vrlo verovatno ćete postati veoma uspešni, ali njihova sklonost da postanu lenji će u suštini dovesti do hvatanja.

određeni znaci Zodijaka odmah bi završili u zatvoru.
Shutterstock 

Blizanci

Blizanci bi otišli ​​u zatvor zbog prevare, jer je poznato da su oni znak pod kojim se rađa većina prevaranta i lopova. Čin krađe nečijeg identiteta ili navođenje ljudi da vam veruju doneće vam bolesnu radost, ali vaš ego će vas naterati da se hvalite pogrešnim osobama i urpavo one će vas "otkucati".

Rak

Poznato je da su Rakovi najopasniji znak u Zodijaku. Vrlo je moguće da biste otišli u zatvor zbog ubistava iz strasti. Vaši zločini su obično nasilni i usredsređeni na to koliko ste osetljivi i nestabilni u tom trenutku. Policiji ne bi bilo teško da vas uhvati, jer ste skloni da ubijate one koji su vam bliski, u veoma ličnim oblastima kao što su zajednički dom ili spavaća soba. Uh!

Lav

Kao Lav, opsednuti ste pažnjom i dramom. Počinili biste zločin samo da biste dobili priznanje za to. Vaših petnaest minuta slave bilo bi vredno zatvora, a verovatno biste se predali ili doveli policiju do svog praga kako biste celu stvar učinili mnogo tragičnijom i teatralnijom.

Devica

Device bi završile u zatvoru zbog hakovanja važnih računara i baza podataka. Radoznali ste i volite da znate šta se dešava u životima drugih. Poznato je da se Device često proglašavaju nevinim, i verovatno je da nikada ne biste završili u zatvoru.

Neki znaci bi se izvukli sa zločinom.
Shutterstock 

Vaga

Za znak koji se često smatra najpravednijim, Vage se takođe smatraju za jedne od najkorumpiranijih kriminalaca u Zodijaku. Kao Vaga, vaša poštena priroda bi vas navela da postanete policajac, ali vaše mračne sklonosti bi vas pretvorile u "krticu".

Škorpija

Škorpije su poznate po tome što su najsadističkiji znak Zodijaka. Kao Škorpija, bili biste u zatvoru jer ste ubica, jer ste veoma lukavi i veoma nepristrasni prema nečemu tako strašnom kao što je oduzimanje nečijeg života. Većinu vremena, Škorpija će biti mozak iza većih zločina, što ih čini idealnim za vođe bandi, koristeći ljude kao marionete i pijune u svojoj igri. To bi dovelo do toga da vas prezreni partner preda.

Strelac

Iako su nestalni i oni koji teško opraštaju, Strelčevi i dalje ne mogu da se nateraju da povrede drugu osobu. Zbog te plahovitosti najverovatnije bi išli u zatvor zbog krađe. Međutim, kao Strelca izuzetno vas je teško odrediti, tako da je verovatno da nikada ne biste ni završili u zatvoru.

Određene znake teško je uhvatiti u zločinu.
Shutterstock 

Jarac

Jarčevi su kontrolisani i uobraženi, i često su umešani u različite zločine. Od sitnih krađa, do sadističkih radnji, Jarac se smatra svestranim kriminalcem. Sa toliko stvari koje se dešavaju, najverovatnije biste se okliznuli ili zaboravili da zavežete pertle, što bi dovelo do vašeg hvatanja.

Vodolija

Kao Vodolija, vi ste pametni i harizmatični. Vi ste dete sa plakata, mamite ljude svojim šarmom i gurate im sve što poželite pravo pod nos. Išli biste u zatvor nakon što vas vaša osvetoljubiva priroda nadvlada i počnete da se petljate sa ljudima koji vas poznaju dovoljno dobro da vas uhvate u prevari.

Ribe

Ribe su poznate po tome što su izuzetno tamni znak u Zodijaku. Oni su izuzetno samodestruktivni i najverovatnije bi bili u zatvoru zbog sitnih zločina povezanih sa drogom. Zbog vaše po sebe same štetne prirode, kao Ribe bi vas policija pokupila pored puta i zatvorila u zatvor zbog posedovanja opojnih sredstava.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.