Iako nije fer da određene horoskopske znake klasifikujemo kao dobre ili loše partnere, prema astrologiji, veze sa pojedinima mogu biti izazovne iz različitih razloga.

Tako se za pojedine znake tvrdi da su često teški i komplikovani, zahtevni, na momente i sebični, što naravno, ne znači da je sa njima nemoguće biti u skladnom odnosu, već da samo treba obratiti pažnju na pojedine probleme.

Ovan

Ovnovi su po prirodi veoma strastveni, ali takođe imaju tendenciju da budu pomalo sebični i zahtevni. Kao takvi, mogu biti izazovni za partnere koji su manje intenzivni ili koji traže ravnotežu u vezi.

Ovnovi znaju da budu problematični u vezama.
Freepik 

Bik

Bikovi su poznati po svojoj tvrdoglavosti i otpornosti na promene, što može biti izazovno za partnere koji se nadaju dinamičnoj vezi. Takođe mogu biti vrlo ljubomorni i posesivni, što može ugroziti poverenje u odnosu, piše Index.hr.

Blizanci

Blizanci su po prirodi društveni i komunikativni, ali takođe mogu biti skloni drami i nestabilnostima u vezi. Mogu tražiti pažnju i eksperimentisati, što može dovesti do poteškoća u uspostavljanju dubljih odnosa.

Rak

Rakovi su vrlo osetljivi i empatični, ali to takođe znači da mogu biti skloni dramatičnim emocionalnim reakcijama i anksioznosti. Takođe, mogu se previše vezati za svoje partnere i tražiti previše pažnje.

Pojedini znakovi su teški za veze.
Shutterstock 

Lav

Lavovi su poznati po svojoj težnji da budu u centru pažnje, što može biti izazovno za partnere koji traže ravnotežu u vezi. Takođe imaju tendenciju da kontrolišu drugu stranu i budu dominantni, što može ugroziti dinamiku veze.

Škorpija

Škorpije su izuzetno strastvene i intenzivni ljubavnici, ali takođe mogu biti vrlo tajanstvene i manipulativne. U isti mah mogu biti ljubomorni i posesivni, što može ugroziti poverenje u vezi.

Vodolija

Vodolije su vrlo nezavisne i avanturistički nastrojene, ali takođe mogu biti sklone emocionalnoj distanci i izbegavanju dubokih veza. Ponekad mogu delovati hladno i nepristupačno, što ne doprinosi razvoju intimnosti u vezi.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.