Glumica Anđelina Džoli važi za jednu od najlepših žena na svetu, a smeđa kosa je godinama njen zaštitni znak. Ipak, Džoli je nedavno odlučila da napravi drastičnu promenu koja je oduševila njene fanove.

Naime, glumica se slikala na ulicama Njujorka, a mnogi su primetili da je ofarbala kosu u medenu plavu. Lice je sakrila zatamnjenim naočarima i nosila je elegantan crni kaput.

'Sjajno izgleda', 'Sve joj lepo stoji', 'Ovako mi se više dopada', komentarisali su njeni fanovi na X-u. Međutim, deo obožavalaca smatra da je smeđa boja kose pravi izbor za glumicu: „Više mi se dopadala ranije, ali kao brineta koja se približava 50-oj razumem prednosti isprobavanja svetlije kose“, „Ovo nije njena boja“ . 'Apsolutno ne'.

Anđelina Džoli ima novu boju kose
North Woods / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, Anđelina se nedavno našla u centru medijske pažnje nakon što je viđena u društvu britanskog repera Kingslija Džejmsa Meklina Dejlija, poznatijeg kao Akala. Iako se godinama dovodi u vezu sa raznim poznatim muškarcima, nikada nije javno potvrdila da je veza sa novim dečkom istinita. Međutim, mnogi fanovi veruju da se Džoli i Akal zabavljaju već neko vreme.

Anđelina Džoli kao brineta
Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Podsećanja radi, Anđelina Džoli se razvela od glumca Breda Pita 2016. godine, posle 12 godina veze i braka. Kao razlog su naveli 'nepomirljive razlike'. Fanovi se dugo pitaju šta je uzrok razvoda, a mediji spekulišu da je ključnu ulogu odigrao incident u avionu 2016. godine.

Anđelina Džoli kao plavuša
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Tada su procurile tvrdnje da je Bred Pit fizički i verbalno zlostavljao Anđelinu i njenu decu tokom leta. Ovaj tragični događaj prekinuo je njihov brak i otvorio novo poglavlje u njihovim ljubavnim životima.

Još fotografija poznate glumice pogledajte u galeriji:

Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Anđelina Džoli u šopingu u Zari.

Bonus video:

OVDE ŽIVI ANĐELINA DŽOLI: raskošna kuća u Los Anđelesu Amtv

Izvor: Story.hr/ Wanted A.N.