Od šuškanja da su u vezi do sudbonosnog „da“. Demi Lovato i njen dečko, glumac Maks Erih prvi put su u javnosti viđeni pre samo tri meseca. Njihovi mnogobrojni fanovi primetili su da se ovaj dvojac dopisuje i da su se ljubavne čarke pojavile, a sada je popularna pevačica obelodanila da je pronašla ljubav svog života.

„Kad sam bila mala devojčica, moj tata me je uvek zvao "malim partnerom“. Za mene je to imalo savršen smisao. I danas ta reč opet ima savršen smisao ali od danas ću zvanično biti tuđi partner ", napisala je Demi uz nekoliko romantičnih fotografija sa plaže i vereničkim prstenom na ruci.

„Znala sam da te volim onog trenutka kada sam te upoznala. To je bilo nešto što ne mogu da opišem nikome ko to nije doživeo iz prve ruke. Nikad u životu (osim mojih roditelja) nisam osećala da me neko tako bezuslovno voli. Nikad me ne pritiskaš da budem išta drugo osim sebe i činiš da želim da budem najbolja verzija sebe. Volim te više nego što može da iskaže ovaj opis, a ja sam presrećna što ću sa tobom da zasnujem porodicu i život sa tobom. Volim te zauvek moj partneru. Evo naše budućnosti!“, napisala je pevačica.

Demi Lovato je jedna od ličnosti koja je otvoreno pričala o bipolarnom poremećaju od kojeg pati. Išla je na razne tretmane, a potom je odlučila da živi život „iz dana u dan“.

„Svaki dan radim na sebi. Ako znate nekoga da ima probleme ili ih možda i vi imate, znajte da se sa tim može normalno živeti. Ja sam dokaz toga“ govorila je pre nekoliko godina Demi.