Porodica Sajrus ponovo se našla u centru skandala, ali ovog puta akter nije, kako su mnogi očekivali, Majli, već njena majka Tiš. Kako je medijima otkrila prijateljica porodice, Tišin novi muž je zapravo bio dečko njene ćerke Noe. 

Ukoliko u ovome ima istine, to bi objasnilo zašto se Noa i njen brat Brejson nisu pojavili na svadbi majke, već samo ostalo troje dece. 

Podsetimo Tiš se razvela od Bilija Reja Sajrusa nakon što je doživela kompletni nervni slom nakon 30 godina braka. Kako je kasnije ispričala, stvari izmenju nje i Bilija dugo nisu bile dobre, ali se dugo plašila da ostane sama, te iz tog razloga nije tražila razvod. Njihov odnos se konačno završio 2022. godine, da bi potom otpočela odnos sa Dominikom Perselom

Zapravo, Dominik joj je prvi put pisao 2016, mnogo pre nego što će kasnije uploviti u vezu sa njenom ćerkom Noom Sajrus.

"Pratila sam ga na instagramu, a on mi je poslao poruku i rekao: 'Hej Tiš, samo sam hteo da kažem da mislim da si super i kul i da radiš sjajan posao sa svojom porodicom'" ispričala je Tiš nedavno u podkastu "Call Her Daddy" kako je upoznala Dominika. Međutim, kasnije je videla da je blokirana, što je bio potez glumčeve bivše. 

Nakon što se razvela do Bilija Reja, Tiš je pisala Dominiku i on joj se javio. Ubrzo su počeli da izlaze, a potom su ljubav krunisali brakom u avgustu prošle godine, upravo na imanju njene ćerke Majli.

Međutim, nakon novih saznanja da je Dominik izlazio sa Noom, haotična serija događaja dovela je i do pitanja da li je Dominikova kratkotrajna romansa sa Noom bila trik da se zbliži sa njenom 'zgodnom mamom'.

Pročitajte još: BIVŠA GA JAVNO "BLAMIRALA" PA JU JE ZAMENIO POSLUŠNIJOM KOPIJOM Iako ju je brutalno ponizio i dalje ljubi pod kojim hoda

Noa Sajrus je ljuta na majku jer joj je ukrala dečka.
CraSH / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Sudeći po priči insajdera, "Noa se viđala sa Dominikom kada je Tiš počela da ga juri", dodajući da je Tiš "bila svesna da je glumac u vezi sa njenom ćerkom" kada ga je kontaktirala. "Previranja između Noe i Tiš prevazilaze ono što ljudi misle. Noa je veoma uznemirena što je Tiš ukrala Dominika od nje", rekla je porodična prijateljica.

Noa i Tiš se za sada nisu oglašavale po pitanju glasina o "skidanju" dečka, te ostaje samo da vidimo da li će priča imati pozitivan ishod na kraju, i da li će se majka i ćerka ipak pomiriti.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Majli Sajrus koncert Kosovo YouTube/Miley Cyrus Nation

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!