O spektakularnom nastupu Majli Sajrus na dodeli Gremi nagrada ne prestaje da se priča, a slavna pevačica posebno je "vruća" tema i na Balkanu. Razlog je veoma jednostavan - jedan od njenih outfita neverovatno podseća na izdanje srpske pevačice koje i dan-danas nosi titulu kultnog.

Naime, Majli je svoj veliki hit "Flowers" otpevala u retro haljini sa kristalima, a tamnošnji mediji ovaj look opisicali su kao "nikad viđeno izdanje". Doduše, bilo je i onih koji su je poredili sa Tinom Tarner koja je u doba najveće slave nosila slične haljine. 

No, ovako nešto na Balkanu i te kako je viđeno, a njena toaleta neodoljivo podseća na haljinu koju je nosila niko drugi do Ana Nikolić na Beoviziji 2006. 

Doduše, Ana je tada nosila svedeniju varijantu Majline, ali morate priznati da stilski zaista liče. Toliko, da samo fali da Sajrus zapeva "Romale, romali", sa kojom se Ana takmičila.  

Naravno, malo smo se našalili, ali sudeći po komentarima na mrežama, nismo jedini kojima je ovo prošlo kroz glavu. 

Inače, Majli je za dodelu Gremi nagrada promenila četiri outfita. Uostalom, pevačica iza sebe ima osam nominacija, a uprkos svojoj bogatoj karijeri, ona zapravo nikada nje osvojila ovu nagradu, sve do sada, te je jasno zašto su njena izdanja morala da "grme". 

Majli se najpre pojavila na crvenom tepihu u haljini od metalne mrežice koju potpisuje Maison Margiela

Pročitajte još: DŽEJ LO ISKOPIRALA LOOK SVAKE DRUGE BEOGRAĐANKE: Latino diva nosi ono što je Srpkinjama zaštitni znak svake zime

Potom se pojavila u ležernom Tom Ford crnom svetlucavom kombinezonu sa srebrnim detaljima.

Sledeća kombinacija usledila je nakon "Romale, romali" haljine, i reč je o još jednom kombinezonu koji je odavao "vibe" sedamdesetih, sa dramatičnim šalom od perja.  

Na samom kraju, Majli se pojavila u elegantnoj bordo Gucci haljini na jedno rame sa visokim prorezom do samog kuka. No, razumljivo, o kratkoj toaleti sa izrezom ispod grudi i dalje se najviše priča.

A vas pitamo, na koga vas Majli najviše podseća? Pišite nam u komentarima.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Majli Sajrus koncert Kosovo YouTube/Miley Cyrus Nation

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!