Natali Portman je viđena sa suprugom Bendžaminom Milpejdom i njihovo dvoje dece u Los Anđelesu u četvrtak, nakon glasina o raspadu njihovog braka. Glasine su počele nakon navodne Benjaminove (46) prošle godine afere sa mnogo mlađom ženom, koju par nije komentarisao za medije.

Na dodeli Zlatnog globusa, Portman je sama prošetala crvenim tepihom i nije nosila burmu, a kada je za medije govorila o svom preseljenju u Pariz, nije spomenula da je Milpejd bio sa njom.

Natali Portman
Shutterstock 

Međutim, par je viđen sa njihovo dvoje dece, sinom Alepom (12) i ćerkom Amalijom (6), na izletu za ručak u južnoj Kaliforniji. Fotografije sa tog izleta možete pogledati ovde. Činilo se da je glumica bila dobro raspoložena dok se u jednom trenutku nasmešila dok je proveravala mobilni telefon.

Kada su Portman ranije upitali za Vanity Fair kako se oseća kada se piše o njenom braku, ona je rekla da je to "užasno".

"To je užasno i ne želim da pričam o tome", dodala je ona.

Natali Portman
Shutterstock 

Portman i Millepied su se venčali 2012. nakon što su se upoznali na snimanju filma „Crni labud”. Glumica se još nije javno izjasnila o razvodu od supruga nakon što se pročulo da ju je prevario sa drugom ženom. Portman je oduvek volela da svoj privatni život zadrži za sebe i da odvaja svoj javni život koliko je mogla.

Natali Portman
KHAPGG / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Portman je rekla da su se stvari promenile u njenom životu kada je dobila decu i porodicu.

"Počela sam da shvatam da možda nije dobro imati dve mene - privatnu i slavnu", rekla je ona. „Imam mnogo interakcija tokom dana kao javna ličnost. Izbaciti to iz svog života nije ostvarivo.“

Natali Portman
RB / INSTAR Images / Profimedia 

Portman sada živi u Parizu i pričala je o tome da pola radnog vremena boravka u Los Anđelesu nije tako loše za nju zbog izbora koje je donela.

Natali Portman
Bertrand-Hillion Marie-Paola / Abaca Press / Profimedia 

„Vodim veoma neholivudski život u LA-u. Živim na Istočnoj strani. Imam neke prijatelje koji su u industriji zabave, ali mnogo prijatelja koji nisu, a mi ne radimo stvari iz industrije kada se družimo."

„Ne idemo na holivudske žurke, večeramo kod kuće u dvorištu. Zapravo sam otkrila da život tamo čini moje iskustvo u LA-u mnogo manje Holivudskim“,objasnila je ona.

Bonus video

ESPRESO TIKTOK: Razvode se Natali Portman i Bendžamin Milpejd espreso tiktok

Wanted: Daily Mail/ Wanted A.N.