Dodela "Golden globes" nagrada možda je iza nas, ali pojedine situacije, naročito sa crvenog tepiha, i dalje se prepričavaju. Najpre je to bila nova Selena Gomez/Kajli Džener drama, nakon što je pevačica uhvaćena dok je ogovara sa Tejlor Svift

Potom je Kajli prozivao i bivši Travis Skot, a potom su i Emili Blant i njen suprug Džon Krasinski podigli buru na internetu nakon što je snimljena bračna drama, ili se barem tako mislilo.

I na samom kraju, kao "šlag na tortu" bila je i prelepa glumica Natali Portman koja je sve vreme na crvenom tepihu bila suznih očiju i izgledala je potreseno.

Slavna lepotica nije imala osmeh na licu, a zabrinuti fanovi mišljenja su da je tako izgledala zbog sve gore situacije na privatnom planu. 

Naime, nedavno se saznalo da ju je suprug varao skoro godinu dana sa 20 godina mlađom klimatskom aktivistkinjom Kamilom Etjenom. Da zlo bude još gore, činilo se da su oko nje svi to znali, sem nje. 

Par, koji se venčao 2012, razdvojio se prošle godine, ali su i dalje pokušavali da spasu brak. O privatnom životu nisu govorili javno, niti je Natali pravila skandale. 

"Otkako se saznalo za njegovu aferu, radili su na tome da se pomire i spasu brak, ali to je sve gotovo", rekao je izvor blizak paru, ponajviše zbog sina Alefa i ćerku Amaliju.

Natali Portman bila je do skoro u skladnom braku.
Shutterstock 

Natali, koju je proslavio film"The Black Swan", a upravo je na setu ovog filma i upoznala Milepieda koji je radio koreografiju. Iskrice su brzo planule, i godinama su važili za jedan od najskladnijih parova, a od kako su uplovili u odnos, nije bilo dešavanja na kojem se nisu zajedno pojavili.

Zato mnogi misle da je Portmanovoj prvi događaj na koji je došla bez supruga možda teško pao, te je zato bila suznih očiju. 

Pročitajte još: NIJE DADO NEGO ADOLF, NIJE ĐIĐI NEGO JELENA, NITI DINO NEGO MILJENKO: Ovo su PRAVA IMENA POZNATIH koja niko ne zna

Izvori bliski paru potvrdili su da se par ipak razvodi jer nisu uspeli da pronađu zajednički jezik, no čini se da je Natali odlučila da se uzdigne iz situacije i tako što je pokazala stranu koju dugo nismo mogli da vidimo. 

Ona se pre nekoliko dana pojavila na snimanju emisije Džimija Kimela bez burme i u sexy izdanju koje je zaustavljalo saobraćaj. 

Natali Portman na snimanju emisije.
RB / INSTAR Images / Profimedia 

Kraća zavodljiva crna haljina i elegantne sandale pretvorili su Portmanovu u kraljicu seksepila, gotovo kao da poručuje: "Gledaj šta si izgubio"

S obzirom da glumicu godinama nismo ovakvu videli, jasno je zašto se ređaju komentari da je "slobodna žena", i da je "njen osmeh najveća osveta čoveku koji je zarad malo zabave izgubio sve"

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Priča o mladdoženji koji je razotkrio mladu Youtube/@theunfilteredbride

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!