„I dalje sebe smatra oženjenim i kaže da će s Keli biti veran do smrti. Tužno je, ali on se zakleo da će ostati u celibatu do kraja života. Da je sa drugom ženom, doživeo bi to kao preljubu i izdaju svoje supruge Keli", rekao je izvor blizak glumcu Džonu Travolti. Pre četiri godine oprostio se od voljene supruge Keli Preston, koja je izgubila bitku sa rakom dojke u 58. godini.

Travolta danas slavi 70. rođendan i verovatno bi bio najsrećniji da su svi njegovi najmiliji uz njega. Nažalost, život mu je doneo mnogo nedaća. Na početku karijere bio je u vezi sa glumicom Dajanom Hajland, koja je bila 18 godina starija od njega. U vreme dok je Džon snimao 'Groznicu subotnje večeri', glumici je dijagnostikovan rak dojke. Dijana je podvrgnuta mastektomiji, ali se njen rak proširio i umrla je samo tri meseca nakon dijagnoze.

Glumac koji ima najgori život na svetu sam slavi rođendan
Profimedia Ima li kraja tragediji u životu slavnog glumca?

Njegova majka Helen je takođe saznala da ima rak dojke, ali je odlučila da to sakrije od njega. Znala je kroz šta je prošao sa Dajanom, tako da nije želela da prođe kroz to samo godinu i po dana nakon što je Dajana umrla. Međutim, Džon je brzo saznao strašnu istinu 1978. godine, a osam meseci kasnije te godine umrla mu je majka, ostavljajući ogromnu prazninu u njegovom životu.

Činilo se da je njegov život konačno krenuo u pravom smeru. Godine 1987. upoznao je osam godina mlađu Keli Preston na snimanju komedije 'The Ekperts', dok je ona bila udata za glumca Kevina Gejdža. Preston se udala za Gejdža 1985. godine, ali su se razveli dve godine kasnije. Ubrzo je započela zajednički život sa Džordžom Klunijem, sa kojim je raskinula 1989. godine, a potom se verila za Čarlija Šina. Ni to nije dugo trajalo, a čim je čuo da je sama, Džon je dao sve od sebe da osvoji Kelino srce.

Keli Preston i Džon Travolta
Shutterstock 

Džon se oženio Keli 1991. godine, a u dugom i srećnom braku dobili su troje dece: Džeta, Elu i Bendžamina. A onda su tragedije ponovo počele. Najstarijeg sina Džeta izgubili su 2009. na porodičnom odmoru na Bahamima, Džet je bolovao od Kavasakijeve bolesti i imao je napade, a Travolta i Preston su više puta krivili 'razne hemikalije' za zdravstvene probleme sa kojima se njihov sin borio. Našli su ga u kupatilu, sa povređenom glavom, a lekari su mogli samo da konstatuju smrt.

„To je najgora stvar koja mi se dogodila u životu. Da budem iskren, nisam bio siguran da ću to preživeti“, priznao je glumac kasnije. Tek nakon njegove smrti otkriveno je da je autističan, što su glumci tada potvrdili, a zajednica roditelja dece sa autizmom često ih je kritikovala zbog skrivanja ovih podataka. Kada je Keli preminula 2020., Džon je bio skrhan. Obećao je da do kraja života neće imati ni jednu ženu. Fanovi često ističu da bez obzira na milione koje je zaradio, nikada ne bi menjali za njegov život jer Džon ima najgori život na planeti.

Fotografije ćerke Džona Travolte pogledajte u galeriji:

instagram/ ella.bleu Pogledajte još fotografija ćerke Džona Travolte.

 Bonus video

DŽON TRAVOLTA I OLIVIJA NJUTN DŽON PEVAJU HIT IZ BRILJANTINA Ni posle 32 godine ništa se nije promenilo Twitter

Izvor: Story.hr/ Wanted A.N.