Supruga holivudskog producenta Bredlija Tomasa, Izabel Tomas oduzela je sebi život skokom s terase hotela "Anđeleno" u Los Anđelesu.

Policija Los Anđelesa rekla je za "Daily Mail" da su uzrok smrti višestruke povrede, koje su posledice skoka s velike visine, a njeni ostaci pronađeni su u delu zemljišta hotela oko bazena.

Svedoci su najpre izjavili da je Izabel skočila s krova, da bi TMZ potom javio da je utvrđeno da je ona izvršila samoubistvo skokom s terase, a još uvek nije poznato je li ostavila iza sebe oproštajno pismo.

Izabel Tomas i Bredli Tomas
Javier Rojas / Zuma Press / Profimedia 

Bredli Tomas je jedan od producenata filma "Ubistva pod cvetnim mesecom" ("Killers of the Flower Moon"), koji je nedavno dobio 10 nominacija za Oskara, a sa Izabel je bio u braku od 2018. godine. Par je zajedno dobio ćerke bliznakinje – Popi i Grejs, dok je ona bila maćeha i Bredlijevoj starijoj deci Lusi i Čarliju.

Poslednji put su fotografisani u javnosti na čajanci u organizaciji BAFTA na Beverli hilsu pre dve nedelje, kada je Izabel bila nasmejana, javljaju strani mediji. Još uvek nema naznaka da je bilo ko u njenom okruženju slutio da se bori s nekim problemima.

Ko je bila Izabel Tomas?

Kako piše Daily Mail, supruga Bredlija Tomasa izvršila je samoubistvo u 39. godini, a ona je Britanka koja se dugo šetala u krugovima poznatih ličnosti.

Izabel Tomas i Bredli Tomas
Eric Charbonneau / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Na Univerzitetu Oksford diplomirala je prirodne nauke, a kasnije je radila razne poslove, pa je tako imala priliku da se obrati u Ujedinjenim nacijama i Svetskoj banci, a radila je i kao tehnološka savetnica za nekadašnjeg premijera Velike Britanije Dejvida Kamerona.

Izabel je često viđana i u noćnom provodu i u društvu slavnih, pa tako postoje njene fotografije iz izlazaka s Ejmi Vajnhaus, Džamilom, Džejmsom Blejkom...

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

SAMOUBISTVO MOŽE DA SE PREVENIRA! Stručnjaci skreću pažnju: Netačno je da o tome ne treba otvoreno pričati, ako se uoče sumnje! Kurir televizija


Izvor: Wanted A.N.