Davne devedesete umnogomesu obeležile i mutne radnje žestokih momaka sa beogradskog asfalta. Klanovi, vođe... obračuni, bili su gotovo svakodnevni.

Gospodari podzemlja vladali su gradom, međutim, ma koliko da su ljudi drhtali od njih, to nije bio slučaj kada je reč o njihovim "ženama". 

Kao po nekom nepisanom pravilu, njihove partnerke bile su neke od najlepših devojaka tog vremena, a u nastavku otkrivamo ko su bile "princeze asfalta", odnosno najveće ljubavi opasnih momaka koji su izazivali strah i trepet.  

Valentina Lindo

Valentina je važila za jednu od najlepših devojaka devedesetih, a i danas se smatra jednom od najatraktivnijih Beograđanki. Bila je udata za Ljubišu Linda, zvanog Čombe, osuđivanog zbog sumnje da je organizovao kriminalnu grupu Milana Zarubice, koja je proizvodila sintetičku drogu. Valentina i ljubuša su rezvedeni, a iz braka imaju dvoje dece - Luku i Saru.

Saša Krajnc

Saša je važila za najveću zavodnicu devedesetih godina. Ceo život provela je u Zemunu. Bila je ljubimica većine žestokih momaka. Giška, Darko Ašanin, Daniel Išljemović, LJuba Zemunac, samo su neka od imena koji su u njenom životu ostavili dubok trag.

Ljubav njenog života bio je Daniel Išljemović. Svojevremno je izjavljivala da su od Daniela na ulici zazirali, ali da je u kući bio apsolutno divan. Ipak, i pored smrti supruga, za kojim je kako i sama kaže ostala rupa u srcu, i ekipe momaka kojima je bila sve, da može da vrati vreme, ponovo bi sve isto uradila. Saša se u to vreme zabavljala i sa Vukotićem, a oboje su se družili sa Darkom Ašaninom i Slavkom Mijovićem i često su bili ili u Arkanovoj poslastičarnici Ari ili kod Mije u Paladijumu.

"Moji žestoki prijatelji su imali svako svoju sferu rada. Dok se nisu sudarali, to je bilo dobro. Arkan je bio neki vrh svega kod nas, po organizaciji i novcu. Ne mogu da kažem da su posle njega bili Ašanin i Mijović jer nisu radili iste poslove. Arkan je bio miran i povučen čovek, nije voleo da izlazi sa nama. Bio je veliki šmeker koji se nije mnogo isticao. Imao je smešnih upadica, kao što je bila ona kad smo Vesko, Darko, Slavko i još nekoliko nas došli rano kod njega u poslastičarnicu. Sedeli smo i jeli žito. Kada nas je video, rekao je: 'Gde ste noćobdije? Šta je, jedete žito? Da li je to neki parastos ovde?', na šta smo svi počeli da se smejemo", rekla je Saša jednom prilikom.

Bila je zaljubljena i u Đorđa Božovića. I pored grube spoljašnjosti, njegova dva metra, sto dvadeset kilograma i ogromnih šaka, on je bio nenormalno nežan - pravi Robin Hud koji štiti nemoćne. Gišku je slučajno upoznala, u Arkanovoj poslastičarnici. Sedela je sa bratom i nekim društvom, kada je ušao kako ona kaže nenormalno lep, šarmantan muškarac, na koga je "odlepila istog momenta". Zamolio je njenog brata da dozvoli da izađu na piće (bio je poznat po dobrim manirima), ali je kasnije saznao da se zabavljala sa jednim od momaka iz istog društva, tako da su ostali samo jako dobri prijatelji. Danas Saša, svoje drage momke obilazi na grobljima.

Maja Luković

Milorad Ulemek Legija i njegova prva supruga, Maja Luković, važili su za najlepši par tog doba. Maja Luković rođena je u Kanadi, gde se preselila nakon kraha njenog braka sa Legijom. Ona je inače glumica, a glumom se bavila u srpskom pozorištu u Torontu, gde je glumila u predstavi "Mi čekamo bebu". Sa Ulemekom je u braku bila pet godina, a sa njim je, navodno, išla i na ratište. Sa Legijom ima i kćerku, Nikoliju.

Pročitajte još: ŠTA SU OPERISALE BOGATE SRPKINJE: Milijardeka Sandra najprirodnija, a ONA sa 19 menjala LIK dok su se Džinovići svađali

Tanja Vuković

Jedna od onih devojaka koje su delovale kao pristojne cure iz komšiluka bila je i Tanja Vuković. Dobra učenica, duge plave kose, devojka s osmehom devojčice zavela je Gorana Vukovića Majmuna, ozloglašenog ubicu LJubomira Magaša - Ljube Zemunca.

Tanja je važila za skromnu i povučenu devojku i njihova veza je bila šok za sve koji su ih poznavali. Goran je veoma često u društvu pokazivao svoju naklonost prema simpatičnoj plavuši. Obasipao ju je parfemima, firmiranom garderobom, skupim cipelama i zlatnim nakitom. Udajom se Tanja potpuno povukla iz gradskog života. Ubrzo je rodila devojčicu, koja je imala samo nekoliko meseci kad je ostala bez oca.

Sonja Lazetić

Dokumentarac "Vidimo se u čitulji" ispraćen je pričama i svedočenjima raznih žestokih momaka koji su devedesetih godina harali Beogradom, ali se među njima na kratko pojavila i jedna devojka koja je želela da se proslavi.

"Hoću da budem foto-model. Svi se pojave na pet minuta, a onda opet potonu. Ja hoću uvek da budem na površini. Da budem svugde, da me svi vide i da me svi znaju", rekla je tada.

Reč je o Sonji Lazetić, sadašnjoj supruzi Nikole Lazetića, koja je prilikom pojavljivanja u pomenutom filmu imala svega 15 godina. Bila je u braku sa Goranom Marićem Maretom koji je ubijen 2009.

Ova devojka izrasla je ženu koju domaća estrada obasipa komplimentima, koja se ostvarila u ulozi majke i do 24. godine rodila troje dece.

Sonja Lazetić u "Vidimo se u čitulji".
prinstcreen/youtube/goserbiacom 

Nakon burne mladosti, Sonja danas uživa u mirnom porodičnom životu sa svojim suprugom, sa kojim je već 13 godina u skladnom braku i sa kojim drži poznat prestonički restoran.

Želja za lagodnim životom joj se i te kako ostvarila budući da Sonja danas živi na visokoj nozi, a najveće bogatstvo su joj sada ipak samo njena deca.

Ksenija Pajčin

Nebojša Tubić Žabac je u javnosti poznat kao kontroverzni biznismen, smatran je i poslednjim preživelim veteranom novosadske sive zone devedesetih. Zvali su ga Don Žuanom beogradskog asfalta, jer je bio u vezi sa mnogim lepoticama iz devedesetih.

Svojevremeno je progovorio o vezama sa pevačicama Doris Dragović ali i pokojnom Ksenijom Pajčin.

"Doris je došla kod mene i žalila se da ima nekih ljubavnih problema, pa smo seli da popijemo. Ja sam tad bio popio malo više, a ona mene pita jel može da mi sedne u krilo. Rekla mi je da joj je taj njen šutnuo u d**e i vukao za kosu. I tako, malo - pomalo smo se zbližili, bili smo zajedno godinu i po dana. Bila je simpa, opuštena. Za razliku od Ksenije Pajčin, ona je bila divlja, neukrotiva, lepa ko lutka, ali ne možeš sa njom nikako. Jedan dan super, drugi dan poludi skroz, kao divlji konj, misliš da si je ukrotio, a ona ode sa drugim. Bila je klinka kad smo bili zajedno, 32 godine sam imao tad, a ona 18", kazao je on za Kurir.

Ksenija Pajčin je bila sa Žapcem.
KURIR/Dragana Udovičić 

- To je bilo klinačko zabavljanje, bila je napaljena da se vozi motorima, automobilima, slabo je bilo s*ksa, više je bilo druženja.

Bonus video:

Najlepše bliznakinje na svetu Instagram/clementstwins

Izvor: Stil.kurir/Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!