Megan Markl, kraljica dobrog stila oduševila je sve na premijeri filma o Bobu Marliju. Iako se na događaju pojavila ruku pod ruku sa Harijem, svu pažnju je ipak ukrala lepa vojvotkinja koja je šik izdanjem sve ostavila bez daha.

Markl je na premijeru filma došla u jednostavnoj korset majici i u Carolina Herrera "puff", odnosno "balon" maksi suknji koja je istakla njenu vitku liniju i tanan struk, a look je zaokružila niskom punđom i upečatljivim Jennifer Meyer zlatnim minđušama. 

Vojvotkinju su mnogi poredili sa balerinom, a od trenutka kada su se fotografije našle na mrežama, pohvalni komentari samo su se ređali jedni za drugim. 

Megan Markl na premijeri sa Harijem.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Megan nije skidala osmeh sa lica, i nakon dužeg vremena izgledala je odmorno, sveže i raspoloženo, kao i Hari, koji sa svoje zgodne supruge nije skidao ruke. 

Markl je blistala, a njeno romantično izdanje poslužilo je kao inspiracija mnogim ženama koje su u potrazi za idealnom suknjom

Zapravo, na njenom primeru se jasno vidi koliko dobar odabir garderobe može da promeni čitavu siluetu. Iako je Megan Markl izrazito mršava, nema toliko izražen struk, dok je ovakav model suknje bukvalno vizuelno "napravio" struk balerine.

Pročitajte još: TRI MONOHROMATSKA IZDANJA MEGAN MARKL: Naizgled jednostavni look-ovi su prava modna inspiracija

Maksi modeli koji imaju pun krug kroj ujedno su i sjajan "kec u rukavu" ukoliko želite da sakrijete stomak, i izgledate romantično i elegantno. 

Megan je inače poznata po plisiranim modelima A-kroja koji daju sličan efekat, a birali midi ili maksi varijantu, budite sigurni da sa ovakvim suknjama nema greške. 

A neke primere kako zimi stilizovati maksi modele nalik onom koje vojvotkinja od Saseksa često nosi, pogledajte u nastavku.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Megan Markl Tiktok/suitsarmy

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!