Jedna od trenutno najpopularnijih pevačica, Dodža Ket, napadnuta je od strane rođenog brata prema podnesku o privremenoj zabrani prilaska koji je dobio Page Six.

U dokumentima koje je 12. januara Višem sudu u Los Anđelesu podnela majka hitmejkere,  ​​Debora Elizabet Sojer, navodi se da je njen sin Raman Dalitando Dlamini pevačici izbio zube.

Sojer je dodala da je Dodži, kojoj je rođeno ime Amala Ratna Zadile Dlamini, potrebna zaštita od 30-godišnjaka nakon što joj je, prema dokumentima, zadao niz posekotina i modrica.

Dodža Ket, navodno sa bratom.
Instagram 

"Raman ju je verbalno napao na veoma ponižavajuć i degradirajuć način", stoji u dokumentu, tvrdeći da je takođe učinio da se dobitnica Gremija (28) "oseća nesigurno i traumatizovano".

Dodžina mama takođe tvrdi da je Raman ukrao i oštetio neke od ličnih stvari njene ćerke.

Što se Sojerove tiče, ona navodi da je Raman takođe bio fizički zlostavljan prema njoj "nekoliko puta" tokom prošle godine, te da joj je pretio da će je ubiti. Dokumenti tvrde da se njen poslednji susret sa sinom dogodio početkom januara.

Pročitajte još: ŠAKIRIN BRAT PESNICOM UDARIO PIKEA: Izbila brutalna svađa, a on poleteo da odbrani sestru - reagovala i POLICIJA

Sojer navodi da je od 2017. njen sin imao zabranu prilaska, ali da je sada istekla. TMZ je potom izveštavao da je sudija odobrio zahtev majke Dodže Ket za privremenu sudsku zaštitu od Ramana do saslušanja za trajnu zabranu prilaska.

Dodža Ket navodno nakon incidenta.
Instagram 

Međutim, Dodži nije odobrena ista zaštita, jer bi pevačica morala lično da podnese zahtev za zabranu prilaska, što barem za sada nije još uvek učinila. 

Pevačica se povodom situacije još uvek nije oglašavala, a do sada se u prošlosti nije znalo ni da je imala problem sa bratom. 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!