Redatelj i glumac Mel Gibson je nedavno proslavio svoj 68. rođendan, ali svetski mediji pišu o sve komplikovanijem zdravstvenom stanju slavnog glumca. Naime, pre samo mesec dana glumac je viđen sa gipsom na ruci, dok je juče viđen kako ima gips na nozi.

Ovom prilikom ga je pratila ćerka koja mu je pomagala da sedne i ustane iz automobila. Glumac je otežano koračao, a stranim medijima nije davao infromaciju šta mu se dešava i zašto je imao dve ozbiljne povrede u kratkom vremenskom periodu.

Iza sebe ima zavidnu glumačku karijeru, iako su ga u privatnom životu često pratili brojni skandali. Naime, glumac je u braku sa Robin Mur Gibson proveo 26 godina, a par je imao sedmoro dece. Iako je stekao ogromnu svetsku slavu i popularnost, glumac nije znao kako da štedi, pa je njega i njegovu porodicu uglavnom izdržavala supruga, koja je radila kao medicinska sestra.

Mel Gibson
Chase Rollins / PA Images / Profimedia Slavni glumac je uspeo da pobedi bolest

Zbog svega se par konačno rastao 2009. godine, a Mel je svojoj bivšoj supruzi platio 400 miliona dolara, što je u to vreme bio jedan od najskupljih razvoda u istoriji. U aprilu iste godine, Gibson se prvi put pojavio na crvenom tepihu u društvu ruske manekenke Oksane Grigorijeve. Iste godine dobili su ćerku Luciju, ali njihova sreća nije potrajala.

Naime, Oksana ga je optužila za fizičko i seksualno zlostavljanje, a snimci Mela kako viče i vređa Oksanu završili su na internetu i odjednom je karijera tog vrhunskog glumca počela naglo da se urušava. Pokrenuta je istraga kako bi se utvrdilo da li je on zaista odgovoran za zlostavljanje, a zabranjeno mu je i približavanje ćerki.

Mel Gibson
XPOSUREUK / Backgrid UK / Profimedia 

Posle nekoliko meseci medijskog linča, Gibson je priznao da je Oksani zaista rekao sve te gadosti, ali je primetio i da su izvučene iz konteksta.

„Morate shvatiti da je to bio trenutak besa dok sam pokušavao da se izvučem iz izuzetno nesrećne i nezdrave veze. Ono što sam rekao nije odraz mojih vrednosti ili mog karaktera", objasnio je tada Mel. U avgustu 2011. konačno je postignut dogovor sa Oksanom. Glumac joj je platio 750 hiljada dolara, a dobila je i vilu u Kaliforniji.

Mel Gibson
Marksman / MEGA / The Mega Agency / Profimedia Gibson se nakon ozdravljenja vratio u Malibu

Tri godine nakon završetka te paklene sudske bitke, Mel se zaljubio u spisateljicu Rosalind Ros, sa kojom je 2017. dobio deveto dete, sina Larsa. Navodno je 32-godišnji scenaristkinja uspela da izbavi Mela iz pakla alkoholizma, kojem je bio sklon od ranih tinejdžerskih dana.

Bonus video

MEL GIBSON STIŽE U BEOGRAD! Goran Vesić na Kurir tv NAJAVIO: FEST će otvoriti ZVEZDA veća od Krejga! Sprema se VELIKO IZNENAĐENJE Kurir televizija

Izvor: Story.hr/ Wanted A.N.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!