Lepa umetnica i omiljeno tv lice mnogih, Marijana Mićić, nedavno je po drugi put postala mama, a njihova porodica uvećana je za još jednu devojčicu kojoj su dali bajkovito ime Sena. 

Ona je sa svojim suprugom, inače producentom Milošem Marjanovićem, u prošlosti dobila ćerku Anu, a par je zajedno preko 10 godina. 

Međutim, nakon Marijaninog drugog porođaja, stvari su se promenile, a jedna stvar posebno je počela da je tišti. Glumica i voditeljka gostovala je u podkastu "Jednostavno roditelj" i tom prilikom otkrila da uvek zaplače kad se seti da njena majka više nije živa, odnosno što njene ćerkice nemaju baku ni sa mamine ni tatine strane.

"Veliki je hendikep što Miloš i ja nemamo mame. Mislim da je to hendikep prvo za našu decu, zato što sam ja odrasla sa obe bake, divne su figure bile u mom životu", rekla je Marijana.

Kako kaže, kad god joj to šrođe kroz glavu, njoj krenu suze niz obraze.

"To mi je tako jedna tuga, tu, nažalost, ne možeš ništa da uradiš. Ne postoji veče kad ja nisam legla sa Anom ili sad sa obe a da nisam zaplakala", kaže Mićićeva.

Da plače svake noći zbog majke, Marijana je krila čak i od svog supruga.

"To ne zna niko, čak ni Miloš moj ne zna da ja zaplačem, ali svaku noć. Koliko god ja ovako ne pričam o tome, to niko ne zna, ali sad će verovatno saznati da ja svako veče plačem", rekla je Marijana.

Pročitajte još: "ŽIVEO JE U HOTELU DOK SAM BILA TRUDNA" Marijana Mićić otkrila detalje razdvajanja od partnera

A kako kaže, to su stvari koje jednostavno ne prolaze. Sada shvata mnoge stvari, ali više nije u prilici da ih pita svoju majku.

"I znaš kada te neko pita kada to prođe, kada se završi. Nikada. Znaš koliko sad patim što na primer da je pitam: "A kako sam ja, kad sam imala? " Dok ti je mama tu i nemaš decu ne pitaš, što bi to pitao. Toliko pitanja sad imam, ali nemam koga da pitam", bila je iskrena glumica.

Instagram Marijana Mićić uživa u svojoj novoj ulozi majke.

Bonus video:

Marijana Mićić pokazala sobu za bebu Instagram

Izvor: Podcast "Jednostavno roditelj"/Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!