Lepa voditeljka i glumica Marijana Mićić ponovo je postala mama, i to devojčice, a njen izabranik slavio je sa prijateljima celu noć. 

Bivši muž Anđelke Prpić, Dario, je na svom Instagram profilu objavio fotografiju sa voditeljkinim partnerom na kojoj ga vidimo sa iscepanom majicom.

Dario je podelio fotografiju sa Milošem, mužem Marijane Mićić.
Instagram 

Podsetimo, Marijana Mićić i Miloš Marjanović u decembru 2021. godine dobili su prvu ćerku. Poznato je da Marijana do petog meseca prve trudnoće nije želela javno da otkriva da čeka bebu, pa su za to znali samo njeni najbliži, a radila je puinom parom sve do petog meseca trudnoće.

"Radila sam trudna do petog meseca, snimala sam serije, a nikome nisam dugo htela da kažem da sam trudna, niko nije znao. Ugojila sam se sedamnaest kilograma u trudnoći. Sada imam dve kile viška u odnosu na trudnoću pre, vrlo brzo sam sve to skinula, sama od sebe. Imala sam noću znojenja, probudim se - voda. I kilogrami su valjda samo odlazili. Ne znam od čega se to dešavalo. Patronažna sestra mi je rekla da je to od dojenja. Ja sam bukvalno za dve nedelje smršala četrnaest kilograma, u prve dve nedelje posle porođaja. I patronažna sestra koja je dolazila svaki dan mi je posle desetog dana rekla 'Ju, što ste smršali'. Ja sam se uplašila, rekoh 'Zašto, šta mi je?" ispričala je Mićićeva.

Ko je partner Marijane Mićić?

Poznato je da dugogodišnji izabranik lepe voditeljke i glumice nije neko ko voli da se eksponira u javnosti i bude deo nje. Zove se Miloš Marjanović, po profesiji je producent, a mnogi znaju njegovog oca, pevača Srđana Marjanovića. Par je zajedno već 10 godina,  voditeljka i glumica je jednom prilikom istakla da je njihova veza nastupila sasvim slučajno.

"Sigurno je da su sudbina ili svemir uradili svoj deo posla, ali smo nas dvoje i te kako zaslužni. Da moje i njegove akcije nisu nailazile na prave reakcije, veza sigurno ne bi trajala, bez obzira na ljubav" rekla je ona ranije u intervjuu za "Hello".

Jednom prilikom je otkrila gde i kako su se upoznali.

"Slučajno, na hodniku. Ja sam bila gladna, on je nosio neku hranu pa sam ga primetila. On ništa ne očekuje od mene. Ja i kada imam potrebu za sređivanjem i nekim promenama, on mi često govori da ne radim, jer, mi žene se ne sređujemo za muškarce, već za sebe", otkrila je jednom prilikom na svom Instagramu.

"Kad imate dvadeset i neku, burnije reagujete na svaki partnerov gest. U tim godinama manje je kompromisa, a više rasprava, pa veze brže pucaju. Kod nas se sve lepo poklopilo. Miloš je "u glavi tačan" za odnose, pa je uspeo da i mene kanališe do granice da sada i ja isto reagujem."

Marijana za verenika ima samo reči hvale i s ponosom ističe da ju je promenio nabolje.

"Znao je da u svakom trenutku reaguje kad mi dođu "žute minute", što je uticalo na moje dalje ponašanje. To važi za mnoge situacije u kojima sam ranije bila sebična, zahtevna, ljubomorna, posesivna. On je sve to sveo na minimum", rekla je glumica.

Kako izgleda Marijanin verenik, pogledajte u galeriji u nastavku:

printscreen/instagram, Instagram Marijana Mićić i njen partner dobili su prvo dete

Bonus video:

Marijana Mićić pokazala sobu za bebu Instagram

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!