Nekadašnji fudbaler PartizanaMilan Lola Smiljanić postao je otac, a njegova supruga Tamara Čupković na svet je donela sina. Par je sudbonosno "da" izgovorio 2019. godine, a pre braka bili su u vezi nešto više od tri godine. 

Lepa Tamara je inače studentkinja Pravnog fakulteta i ćerka Andrije Čupkovića, direktora Parking servisa, a i kako su mnogi govorili, jedina je koja je uspela da smiri slavnog fudbalera koji je poznat kao srcelomac. 

Lola Smiljanić na venčanju sa Tamarom.
Antonio Ahel/ATAIMAGES 

I zaista, kada se osvrnemo unazad, nije tajna da je Lola svojevremeno ljubio brojne lepotice sa domaće scene. "Lola je bio zavodnik, devojke su ga obožavale... Mnogo češće su one njega napadale nego što je on njih jurio. On ima takvu harizmu, pa su ga žene iz javnog sveta opsedale gde god se pojavi. To je bukvalno bilo njih 20 na njega jednog, pa da vidim koji bi to muškarac tada rekao "ne", pogotovo sa 25-26 godina", objasnila je jednom prilikom njegova prijateljica Biljana Obradović.

Pročitajte još: GDE JE DANAS MANEKENKA MINA KOJA JE LAGALA DA JE BILA OTETA I SILOVANA: Pretio joj ZATVOR a sad je ljubi bogati Italijan

Lola Smiljanić je važio za zavodnika.
Antonio Ahel/ATAIMAGES 

Lola je bio čest u popularnim prestoničkim klubovima, te je čak bio često viđen i u društvu poznatih starleta, a kada je reč o devojkama, povezivan je sa pevačicama Katarinom Ostojić, Slađanom Ivanišević i Milenom Ćeranić, sportistkinjom i fitnes instruktorkom Anom Marijom Žujović, kao i manekenkama Dejanom Živković, Minom Milenković (koja je svojevremeno lagala da je bila oteta i silovana), dok mu je misica Dragana Kraišniković navodno slomila srce.

Mina Milenković je bila u vezi sa Lolom.
Instagram 

U pitanju je bivša mis Republike Srpske za 2009. godinu Dragana Kraišniković. Ona je navodno bila Lolina najveća ljubav, međutim njihova veza nije mnogo trajala. U početku misica i fudbaler nisu krili da su u vezi, ali je Dragana nakon par meseci rešila da završi svaku priču sa Lolom, upravo zbog glasa koji ga je pratio. Prema tadašnjim izvorima, Lola je to teško podneo jer je bio istinski zaljubljen u misicu. Ipak, kasnije je u njegov život ušla Tamara i sve se promenilo.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Lalatović i fudbaleri Spartaka slave pobedu u Novom Pazaru Instagram/fcspartaksubotica

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!