Te 2013. godine, cela Srbija podigla se na noge kako bi pronašli mladu manekenku Minu Milenković. Potraga za njom trajala je čak 39 sati, a pronađena je čupava i bosa u Resniku. Nakon što ju je policija odvela u Urgentni, Mina je rekla da su je dva muškarca otela i zlostavljala, ali nije mogla da ih opiše.

Međutim, usledio je obrt kakav smo do tada viđali samo u holivudskim filmovima - policija je shvatila da je otmicu izrežirala upravo sama Mina

Mina Milenković nekada.
Kurir/ Damir Dervišagić 

Ginekološkim pregledom je utvrđeno da njene tvrdnje nisu tačne, posle čega je priznala da je sve izmislila, a sve je uradila kako bi privukla pažnju bivšeg dečka. 

Ona je zatim osuđena na društveno korisni rad jer je tražila nagodbu, a u suprotnom pretila joj je kazna od jedne godine zatvora.

Nakon skandala, Mina se povukla iz javnosti, a potom se pročulo da je u vezi sa tada jednim od najpopularnijih fudbalera Milanom Lolom Smiljanićem. Nekoliko meseci su bili u vezi, a onda je Mina našla novog partnera.

Mina Milenković sa Lolom.
Instagram 

Neko vreme je kačila fotografije iz Italije, na kojima se videlo da je našla novog dečka sa kojim uživa u ljubavi. Duže vreme je bila u srećnoj vezi što je pokazivala na društvenoj mreži Instagram, a onda je odjednom donela odluku da izbriše svoj nalog. 

Mina Milenković sa novim dečkom.
Instagram 

Njene fotografije mogle su se videti tek s vremena na vreme na profilu njene dobre prijateljice, a kasnije i kume Mine Milutinović. 

Slavna manekenka nije se mnogo promenila, te i dalje izgleda isto kao u vreme najveće slave.

Mina Milenković sa novim partnerom.
Instagram 

U julu ove godine udala se za svog dugogodišnjeg partnera čiji identitet nije poznat javnosti. 

Snimci raskošne svadbe sa bogatim Italijanom preplavili su mreže, a veselje je upriličeno na jednom ranču, mlada je imala dve venčanice, jednu od suve čipke, usku i sa golim leđima, a veo od dva metra je bio kao šlag na tortu.

Mina Milenković na venčanju.
Instagram 

Belo cveće, kristalne čaše, biseri, mnoštvo sveća, mladenačka torta od pet spratova, kao i ostatak magične dekoracije, ostavili su sve bez teksta.

Kuma Mine Milenković bila je manekenka Mina Milutinović, supruga košarkaša Nemanje Nedovića. U galeriji u nastavku pogledajte još fotografija sa raskošnog venčanja, ali i koliko se Mina promenila za sve ove godine.

Instagram Pogledajte kako je Mina Milenković izgledala na venčanju, ali i koliko se promenila za sve ove godine.

Bonus video:

ŠTA IMA? Mekgregor silovao djevojku i ponudio joj novac za ćutnju? MONDO/Teodora Orlandić i Mirela Ljumić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!