Bivša supruga Hjua Hefnera, Kristal Hefner, možda je nastavila dalje nakon godina i godina provedenih u Plejboj vili, ali se i dalje pobrine da svakog Božića u njenom domu bude i nekoliko uspomena koje datiraju iz vremena kada je živela tamo.

Šest godina nakon što je njen suprug preminuo u 91. godini, Kristal (37) nastavlja da ukrašava svoj dom ornamentima i dekorom koji je nekada visio u zloglasnoj vili.

"Hef mi je jedne godine doneo Deda Mraza u prirodnoj veličini. Imali smo Deda Mraza u velikoj sali u vili kada sam mu rekla da ga želim. On je rekao 'Naravno'", ispičala je Kristal za Daily Mail. 

"Onda su tu ove devojke koje plešu. I sećam se da sam ih kupila misleći da će se Hefu dopasti. I, naravno, jesu. Bile su izložene u vili."

Kristal je otkrila da su, kada se udala za Hefnera 2012. godine, mnogi ukrasi u vili bili zastareli - i kaže da je bila ponosna što je u dom vratila malo božićne radosti.

"Hef je voleo fantazije i to je pomoglo da se kuća ispuni božićnim veseljem. Sve je bilo ukrašeno, a uz prilaz vili bili su ogromni slatkiši i dvorac", dodala je. "Sećam se da sam dobila onog džinovskog Rudolfa na naduvavanje i stavila sam ga na travnjak ispred", ispričala je Kristal i otkrila da je volela kada ima dođe porodica, kao i da je po pitanju poklona, morala da bude kreativna sa Hefom. 

Kristal Hefner je otkrila sve o Božiću u vili.
Kevan Brooks/AdMedia / Sipa Press / Profimedia 

"Jedne godine sam mu nabavila njegov portret napravljen od recikliranih predmeta", rekla je slavna zečica i otkrila da mu je poklonila i globus sa označenim mestima gde postoji Plejboj klub, ili repliku originalne zgrade Plejboja. 

Sa druge strane, Hef nije bio toliko kreativan kada je reč o poklonima za Kristal, te bi tako dobila "bunny" ogrlicu, ili komad nakita sa dijamantom. 

Ipak, iako Kristal sada prilično slatkorečivo opisuje Božić u Plejboj vili, mnogima se vraćaju i stare slike proslava koje su često bile razvratne o čemu su u više navrata govorile druge zečice.

Zečice su govorile istinu o proslavi u Plejboj vili.
Splash News / Splash / Profimedia 

Iako je kuća bila bogato ukrašena, Božić je bio sve samo miran i "porodičan" dan kako ga je opisivala Kristal. Tako je na lusteru iznad jelke u glavnom holu visio iskorišćen veš zečica, što je upravo Kristal svojevremeno i sama prokomentarisala. "Dobra stara vremena kada su ljudi išli naokolo bez gaćica", rekla je.

Pročitajte još: UDOVICA HJUA HEFNERA IMA NOVOG DEČKA KOJI JE KOPIJA NJEGOVOG SINA: Sa 6 decenija starijeg, prešla na 14 godina MLAĐEG

Takođe, kada je reč o poklonima, Hefnerovu udovicu su sada mnogi podsetili da su "kreativni pokloni" zapravo najčešće bile gole fotografije na platnu, neretko i bivših zečica Holi i Bridžet što je upravo ono što je Kristal poklonila Plejboj mogulu i to u vreme kada one više nisu bile deo vile.

Da ne govorimo o proslavama na kojima su orgije i neprimereno ponašanje bili najnormalnija pojava, čak i za Božić. No, čini se da je Kristal na te detalje zaboravila, te da, iako je i sama otkrila loše strane života u Plejboj vili, i dalje brani pokojnog supruga iako je znala kakvo zlo je naneo drugim devojkama.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

"BILO ME JE SRAMOTA DA SE SLIKAM ZA PLEJBOJ" Suzana Mančić odbila ponudu časopisa, a onda je zvala urednica i rekla joj OVE REČI Kurir teleivizija

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!